Recepty

Namíchejte si letní drink. Máme tipy přímo od barmana

13.06.2019 | Přineste si kousek exotiky domů a vychutnejte si koktejly inspirované teplými letními večery, které jsou jako stvořené pro chvíle ve dvou i posezení s blízkými pod širým nebem.

Tatarák nemusí být jen hovězí, zkuste tento z jehněčího masa

05.06.2019 | Dejte šanci neotřelým chutím. Vyzkoušejte jehněčí sekaný tartar s mátou, hruškou a zrajícím ovčím sýrem podle receptu Jardy Žídka z Grang Hotelu River Park a přesvědčte, že jste mistři vařečky i toho největšího fajnšmekra.

Jahodový cheesecake ke Dni dětí!

30.05.2019 | Máte rádi sušenky Oreo? To je dobře, právě ty jsou totiž hlavní ingrediencí nepečeného dortu. Připravte jej dětem - anebo s dětmi. Je to jednoduché.

Jarní saláty, které dodají vitamíny (ingredience hledejte na nedaleké louce)

28.05.2019 | Dodejte tělu po zimě vitamíny a minerální látky. Kromě salátu ze sezónní zeleniny ale můžete sáhnout i po pokladech z luk. Kopřiva i pampelišky mile překvapí jedinečnou chutí.

Pojďme rozzářit talíře

27.05.2019 | Což takhle zpříjemnit si ráno dozlatova usmaženými lívanečky s ovocem, marmeládou, skořicí nebo tvarohem? A pamatujete na Pštrosí vejce? I takovým tradičním receptem může zazářit. Vaše děti budou nadšené. Nakupujte kvalitu s chutí! Tato loga vám napomohou při výběru opravdu kvalitních potravin.

Upečte si kváskový chleba podle receptu kuchaře Huga Hromase

23.05.2019 | Jaké jsou tedy hlavní výhody domácího chleba? Jednoznačně jeho chuť, která je přirozeně bohatá a výrazná. Vždy je nejlepší připravit jej z bio ingrediencí, které pocházejí z ekologického zemědělství. Máte tak jistotu, že obilí, z něhož je bio mouka vyrobená, neobsahuje žádná rezidua pesticidů.

Plevel - pusťte si ho do kuchyně a nebudete litovat

22.05.2019 | Největší hit kuchyně - vrátit se k plevelům! Přestaňte jej ze zahrádek tedy vytrhávat a opatrně jej vydloubejte a odneste do kuchyně.

Je libo dortík? Máme recept přímo od cukrářského mistra!

16.05.2019 | Maďarský Dobošův dort s chilli twistem podle Josefa Maršálka vás dostane nejen svou chutí, ale i poměrně snadnou přípravou!

3 recepty na lahodné domácí hořčice

09.05.2019 | Sezóna grilování je tady a s ní experimentování s chutěmi. Hořčice je základ k masu i do marinád, nemusíte však zůstávat u plnotučné či kremžské klasiky. Dejte letos přednost neobvyklým kombinacím a vyzkoušejte něco nového…

Vychází červnový CZ TEST

V prodeji již od 27. 5.