Recepty

Trendem letošních Vánoc je nepečené raw cukroví z ořechů a semen

18.12.2016 | Lidé, kteří nechtějí o vánočních svátcích přibrat a navíc chtějí udělat něco pro zdraví, mohou vyzkoušet přípravu nepečeného cukroví z čistě přírodních surovin. Takzvané raw cukroví se stává trendem. Neobsahuje lepek, bílý cukr ani nezdravé tuky a je bohaté na řadu cenných vitaminů.

Kokosová zmrzlina a ovocný salát s nádechem kokosu

03.12.2016 | Kdo by si dřív uměl představit Vánoce bez kokosů a jejich vůně? Dnes už nám přijde samozřejmé, že si strouhaný kokos sypeme ráno do ovesných kaší a na mnoho způsobů využíváme takový přírodní zázrak, jakým je třeba kokosový olej.

Hrášková polévka s kozím sýrem

19.11.2016 | Máme pro vás recept na skvělou hráškovou polévku

Zkuste si připravit domácí zmrzlinu

17.10.2016 | Máme pro vás recepty na dvě skvělé zmrzliny. Zkisíte opilou nebo karamelovou příchuť?

Štrúdl čili po česky závin

19.09.2016 | První písemnou zmínku o jídle zvaném strudel najdeme ve vídeňské Wiener Stadtbibliothek. Zmínka pochází z roku 1696 a jde o ručně psaný recept…

Několik tipů, jak využít novinku SKYR při vaření.

28.08.2016 | Novinka Skyr je díky jeho přírodní, specifické chuti ideální varianta i pro vaření. Nabízíme vám recepty, se kterými Skyr přestává být jen zdravá svačina, ale je i výbornou ingrediencí do nejrůznějších jídel.

Kuře načerveno aneb na sladko kyselo podle Václava Upíra Krejčího

27.07.2016 | Kuře se dá upravit na sto způsobů. Ale jak jej nejradši komik, herec, moderátor, spisovatel, scénárista, bubeník, fotograf Václav Upír Krejčí? Vyzkoušejte jeho recept.

Dýňová polévka s brusinkami

21.07.2016 | Tato polévka patří je nejen velice chutná, ale i zdravá. Pokud patříte mezi ty, kteří osvědčené rádi vymění za nové chutě, pak je tento recept právě pro vás.

Zkuste si připravit menu podle špičkového šéfkuchaře

07.07.2016 | Luxusní menu pro vás připravil Miroslav Matějkin, executive chef Falkensteiner Grand MedSpa v Mariánských Lázní

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

Zajdětě si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Srpnové číslo koupíte v prodejnách BILLA, PENNY MARKET a KAUFLAND a vybraných novinových stáncích sítě Valmont