Recepty

Sedm kroků k dokonale šťavnaté kuřecí pečínce

05.04.2016 | Pro někoho je pečené kuře zaběhnutá rutina a hračka, ale mnohým se o dokonalém, šťavnatém a lehce narůžovělém masu s křupavou kůrčičkou může jen zdát. Marně si pak lámou hlavu, co udělali špatně. Výsledky pečení se liší nejen kvůli receptům, ale i zvyklostem během jeho přípravy. Přitom stačí jen pár jednoduchých triků, díky nimž připravíte takovou pečeni, kterou si všichni zamilují.

Připravte pro své přátele jarní osvěžení!

11.03.2016 | Vyzkoušejte lahodné míchané drinky, které nejen potěší vaše chuťové pohárky a dodají sílu, ale zároveň se pro vás stanou i nepostradatelným osvěžením.

Obláčkový nápoj aneb Zavzpomínejte na dětství a ochutnejte ptačí mléko

09.03.2016 | Ptačí mléko - buď ho milujete, nebo ne. Dětství však připomíná téměř všem. Jemné obláčky plovoucí v krému a vůně vanilky.

Z jádra dobré chleby

23.02.2016 | Ať už v životě plánujete cokoli, užijte si Z JÁDRA DOBROU CHUŤ

Kuřecí rolády s vůní jara

18.02.2016 | Jarní kuchyně je svěží, pestrá a provoněná bylinkami. Právě kuřecí rolády jsou skvělým doplňkem jídelníčku, pokud si chceme pochutnat na křehkém a šťavnatém mase s náplněmi podle vlastní chuti a fantazie. Nenechte se odradit přípravou, nemusí být vždy náročná.

Recepty na rychlá a chutná jídla

10.02.2016 | Pokud nechcete přípravou jídla strávit soustu času, mohou vás inspirovat následující recepty Dione. Plněné cukety budete mít za hodinku hotové a spolehlivě vás nasytí. Když je pokaždé ochutíte jiným kořením nebo podáte jinou přílohu, budou vás dlouho bavit.

Sladké dezerty z Valašska

03.02.2016 | Výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí mají své uplatnění ve studené i teplé kuchyni. K výrobě sladkých dezertů se hodí Kysaná smetana z Valašska a Smetanový jogurt z Valašska. Jsou to výrobky, které patří ke stálicím sortimentu mlékárenského podniku.

Jaké víno si otevřít k hermelínu a dalším sýrům?

23.01.2016 | Nabízíme pár tipů, jak produkty Krále Sýrů spárovat společně s vínem či lahodnými pochutinami.

Lehce pikantní tatarák z tuňáka s pomeranči a hořčičnou omáčkou

19.01.2016 | Tataráčky z různých druhů ryb jsou stále populárnější alternativou klasického hovězího tataráku.

Aktuální číslo

V prodeji od 31. 12.