Recepty

MELOUNOVÝ DŽEM NEBUDETE CHTÍT PŘESTAT JÍST! A TAKHLE NA NĚJ...

25.07.2022 | Melounové smoothies, melounový koktejl nebo melounová zmrzlina je celkem běžná záležitost. Co byste ale řekli melounovému džemu? Vyzkoušeli jsme pro vás připravit lahodný a na jazyku se rozplývající melounový džem. A protože meloun má bledou barvu, přidali jsme do džemu ještě hrst skvělých malin. Lehká konzistence a svěží chuť přijde vhod nejen během dlouhých zimních večerů.

VE JMÉNU JARA (A LÁSKY K JÍDLU): RECEPTY NA TENTO TÝDEN

23.05.2022 | Cítíte tu svěžest jarního vzduchu? Čerstvost, lehkost, spoustu bylinek a plných chutí? A co takhle to všechno vzít a přenést na talíř? S našimi recepty vám jaro nejen zavoní, ale i zachutná!

PEČEME CUP-CAKES KROK ZA KROKEM: PO TĚCHTO SE ZAPRÁŠÍ

17.05.2022 | Nadýchané těsto a jemný, akorát sladký, perfektně vyšlehaný a ochucený krém – spojení, jenž tvoří cupcake snů. Přestože propracovat se k uspokojivému výsledku kolikrát stojí hned několik pokusů, není z toho třeba dělat vědu. Vsaďte na ozkoušené krémy profesionálů a nechvátejte. Perfektní krém si žádá svůj čas.

ŠKODA HO JÍST JEN TAK: JAK VYUŽÍT JOGURT V KUCHYNI + RECEPTY

10.05.2022 | Vnímáte jogurt jen jako ideální přílohu k snídaňovému müsli nebo rychlou svačinku? Omyl, lahodný mléčný produkt můžete použít i k přípravě řady chutných jídel od polévek až po dezerty. Nechte se inspirovat našimi jarními tipy od šéfkuchařů.

VAŘÍME S KAPKOU ALKOHOLU: TIPY, JAK PROBUDIT CHUTĚ

02.05.2022 | Není pochyb o tom, že aperitiv naladí chuťové pohárky, decka dobrého vína posune pokrm do vyšších sfér, na slehnutí se hodí sklenka vychlazeného piva a po jídle přijde vhod digestiv. Ale umíte samotný alkohol využít jako přísadu nepostradatelnou při přípravě samotného pokrmu?

UDĚLEJTE Z OBYČEJNÉHO MÁSLA NEOBYČEJNOU DOBROTU! TIPY ZDE!

28.04.2022 | Máslo lze nejen namazat na pečivo, ale také použít při vaření a pečení, kde výsledným pokrmům dodává lahodnou chuť. Chcete-li však své chuťové pohárky ještě více rozmazlit, zkuste máslo vylepšit nejrůznějšími ingrediencemi dle své fantazie. Poradíme vám, jak ochucená másla využít a přinášíme také originální recepty na slané i sladké varianty...

SNÍDANĚ KRÁLŮ: 7 TIPŮ NA SKVĚLÉ TOASTY

21.04.2022 | Chléb s máslem, šunkou, sýrem nebo salámem je jednou nejtypičtějších studených večeří. A ačkoli mu nelze vytknout, že není dobrý, shodneme se parně na tom, že jím už nikoho neohromíte. Studené večeře přitom nemusejí být nuda. I ve studené kuchyni panují trendy, které z nouzovky vytvoří dokonalý gurmánský zážitek.

JIDÁŠE, PERNÍČKY I MAZANEC: RECEPTY, I TIPY, JAK JE ODLEHČIT!

15.04.2022 | Velikonoce už klepou na dveře - nejvyšší čas se na ně náležitě připravit. Na barvení vajec ještě času dost, na pečení však nikoli. Udělejte si velikonoční perníčky, nadýchané jidáše nebo mazanec s ořechy!

JARO V KUCHYNI! RECEPTY, KTERÉ BYSTE MĚLI HNED O VÍKENDU VYZKOUŠET

25.03.2022 | Velikonoce jsou důležitým křesťanským svátkem, zároveň však také připomínají oslavy začátku jara. Po dlouhém zimním období přichází na pulty obchodů čerstvé ovoce, zelenina i bylinky a máte tak možnost připravit pestrobarevná jídla, která jsou nejen chutná, ale také přitahují pozornost svým lákavým vzhledem. Pusťte proto do své kuchyně nejrůznější odstíny a chutě...

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202403

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.