06.08.2014 | Každoročně přichází nejvíce stížností na prodej masa a masných výrobků, vyplývá z tiskové zprávy Státní veterinární správy.
05.08.2014 | České restaurace bojují s jazyky. Nejčastěji se komolí cordon bleu, naopak s ratatouille si podniky vědí rady.
04.08.2014 | Bio, lehká a zdravá: taková je prý čokoláda s houbami, kterou vyvíjí americká společnost Mycotechnology.
04.08.2014 | Nevyléčitelně nemocní pacienti ve Francii si budou moci své poslední dny zpříjemnit sklenkou kvalitního vína či whisky.
01.08.2014 | Stále více tuzemských hospod a restaurací se vrací ve své nabídce k točeným limonádám. Důvodem je cena.
01.08.2014 | Spotřeba potravin v Česku loni klesla o 1,6 %. Lidé kupovali méně především potraviny živočišného původu, u rostlinných produktů spotřeba stagnovala.
31.07.2014 | Lidé z Mozzarellart v Praze vsadili na domácí výrobu mozzarelly. Jsou prvním místem, které spojuje české kvalitní mléko a italskou tradici výroby sýrů.
31.07.2014 | Tradiční skotská kuchyně je stejně jako samotní Skotové velmi solidní, drsná, bytelná a bez zkrášlovadel.
29.07.2014 | Důvodem je nedostatečná rostlinolékařská kontrola. Na vývoz domácího ovoce by však neměl mít případný ruský zákaz zásadní vliv.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.