Zahřejte se horkým nápojem od Madety

Zahřejte se horkým nápojem od Madety

19.12.2016 Redakce

Začala nám zima, venku už opravdu přituhuje a člověk je rád, když se zahřeje. A co si budeme povídat, ideální je zahřát se z venku i zevnitř.

Právě s vnitřním zahřátím vám může pomoci Madeta, která nabízí více než 250 výrobků, z nichž valnou většinu skoro každý zná. Všichni ale možná nevědí, že některé výrobky mohou v létě krásně osvěžit a v zimě naopak zahřát. Je to jen otázka přípravy. Jedním takovým výrobkem jsou Madeta Fitness syrovátkové nápoje, ze kterých si můžete připravit lahodné hot drinky a potěšit jimi sebe, své blízké i neočekávanou návštěvu.

Postup je naprosto jednoduchý. Vezměte jeden z Madeta Fitness syrovátkových nápojů, oblíbené ovoce pokrájené na kousky, další různé ingredience a nechte společně povařit. Těsně před bodem varu sundejte směs z plotny a můžete podávat. Fantazii se meze nekladou, takže neváhejte a vyzkoušejte všechny lahodné příchutě madeťáckých horkých nápojů ve verzi alko i nealko. Pro další tipy navštivte www.madetafitness.cz.

Variant je spousta…

-        Horké mango:

o   Ingredience: Madeta Fitness syrovátkový nápoj mango, bílé víno, oblíbené ovoce (mango, pomeranč,…), celá skořice.

-        Horké citrusy:

o    Ingredience: Madeta Fitness syrovátkový nápoj citrusy, rum, oblíbené ovoce (pomeranč, mandarinka,…), badyán.

-        Horká brusinka:

o   Ingredience: Madeta Fitness syrovátkový nápoj brusinka, červené víno, ovoce dle libosti, hřebíček.

-        Horký bílý čaj s broskví:

o   Ingredience: Madeta Fitness syrovátkový nápoj bílý čaj s broskví, bílé víno, oblíbené ovoce, celá skořice.

 

 


Mohlo by vás zajímat

Chléb Vegipan, novinka kterou si zamilujete!

24.05.2018 | Vláčný chléb Vegipan je speciální chléb vyrobený bez použití droždí, laktózy a živočišných složek, což ocení hlavně vegani.

Nalaďte se na léto se skvělými sezónními novinkami od Krále Sýrů

27.07.2016 | Značka Král Sýrů pro Vás připravila dvě úžasné novinky – Král Sýrů Provensálské bylinky a Král Sýrů Jalapeños.

Zdravé potraviny ARAX rozšiřují svůj sortiment o omáčky!

10.10.2016 | Rýži, těstoviny, luštěniny, obiloviny, kuskus, ale také vločky a různé přílohové nebo polévkové směsi můžete v Česku zakoupit pod značkou ARAX. Ta si přízeň svých zákazníků získává již od roku 1997.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.