Zdravé potraviny ARAX rozšiřují svůj sortiment o omáčky!

Zdravé potraviny ARAX rozšiřují svůj sortiment o omáčky!

10.10.2016 Redakce

Rýži, těstoviny, luštěniny, obiloviny, kuskus, ale také vločky a různé přílohové nebo polévkové směsi můžete v Česku zakoupit pod značkou ARAX. Ta si přízeň svých zákazníků získává již od roku 1997.

 

 

Široký sortiment výrobků můžete zakoupit v každém supermarketu Kafuland, Globus, Penny Market, Norma, Billa, ale také v mnoha maloobchodních sítích (ROSA Market, Kubík, Brněnka, JIP…) po celé České republice.

Letos si Zdravé potraviny Arax připravily novinku v podobě dvou speciálních omáček: Lilková ikra a jemně pikantní Adžika.

Lilková ikra

380 g, dop. MOC: 49 Kč

Lilková ikra ARAX je hotová omáčka ze směsi grilovaného lilku, paprik, mrkve, rajčat, cibule a bylinek. Chutná výborně na čerstvém pečivu. Hodí se k masovým pokrmům, zvláště pak ke grilovanému masu, bramborám, do těstovin, rýže i tortill, či jako základ pro omáčky nebo dipy. S nízkým obsahem soli.

Země původu: Arménie

 

Složení: lilek 75%, sladká paprika 7%, mrkev 6%, rostlinný olej 4%, rajčatová pasta 2,8%, cibule 2%, cukr 1,5%, sůl 1,2%, bylinky.

 

 

Adžika jemně pikantní

380 g, dop. MOC: 52 Kč

 

Adžika ARAX je hotová omáčka ze směsi pečených paprik, rajčat, česneku a bylinek. Nejlépe se hodí k pečeným a grilovaným masům, bramborám, na pečivo, do těstovin, rýže a tortill, či jako základ pro omáčky a dipy. Jemně pikantní. S nízkým obsahem soli.

Země původu: Arménie

Složení: červená paprika 89.5%, rostlinný olej 4%, rajčatová pasta 2,8%, česnek2%, sůl 1,2%, pálivá paprika 0,4%, bylinky.

Nové omáčky ARAX koupíte například v síti prodejen JIP, Rosa market

a na e-shopu www.potravinyarax.cz


Mohlo by vás zajímat

Zahřejte se horkým nápojem od Madety

19.12.2016 | Začala nám zima, venku už opravdu přituhuje a člověk je rád, když se zahřeje. A co si budeme povídat, ideální je zahřát se z venku i zevnitř.

Nalaďte se na léto se skvělými sezónními novinkami od Krále Sýrů

27.07.2016 | Značka Král Sýrů pro Vás připravila dvě úžasné novinky – Král Sýrů Provensálské bylinky a Král Sýrů Jalapeños.

Chléb Vegipan, novinka kterou si zamilujete!

24.05.2018 | Vláčný chléb Vegipan je speciální chléb vyrobený bez použití droždí, laktózy a živočišných složek, což ocení hlavně vegani.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.