26.08.2014 Redakce
Vyzkoušejte ovocné sirupy v nečekaných a vynikajících kombinacích.
Potřebujeme: 3 cl Jahodový sirup Grűnhof, 2 dcl mléko, 1 lžička vanilkového cukru, 3 ks jahody
Pohár: Piňa glass
Postup: Veškeré ingrediencie nalijeme do mixéru a následně podáváme.
Potřebujeme: 2 cl Rybízový sirup Grűnhof, 3 cl citronový fresh, 2 dcl soda
Pohár: Collins
Postup: Do skleničky vložíme led, sirup, citrónový fresh, promícháme a dolijeme sodou.
Potřebujeme: 2 cl Jahodový sirup Grűnhof, 1 cl coco sirup / kokosové mléko / kokos, čokoládový toping, 2 dcl mléko
Pohár: Collins
Postup: Do skleničky na okraje opatrně nalijeme toping, další skleničku naplníme ledem, nalijeme veškeré ingredience, promícháme a vlijeme do připravené skleničky s topingem.
Potřebujeme: 2 cl Pomerančový sirup Grűnhof, 1 dcl Sprite, 1 dcl grapefruit juice
Pohár: Collins
Postup: Veškeré ingredience nalijeme na led do skleničky a promícháme.
Potřebujeme: 2 cl Bezinkový sirup Grűnhof, 2 dcl jablečný juice, 1 ks kiwi
Pohár: malý Piňa glass
Postup: Do mixéru nalijeme a vložíme všechny ingredience a následně přelijeme do skleničky, podáváme.
Potřebujeme: 2 cl Jahodový sirup Grűnhof, 2 dcl ananasový juice, 2 cl smetana, 1 ks banán
Pohár: Piňa glass
Postup: Do mixéru nalijeme a vložíme všechny ingredience a následně přelijeme do skleničky, podáváme.
Melissa
3 cl Grűnhof Bezinka
2 cl citronová štáva
lístky meduňky
2 dcl horká voda
Postup: Do hrníčku/skleničky vhodíme lístky meduňky, nalijeme ostatní ingredience a na závěr zalijeme vroucí vodou. Podáváme s čajovou lžící, ozdobíme citronem.
3 cl Grűnhof Černý rybíz
1 dcl brusinkový juice
1 dcl horká voda
citronová tráva
2cl citronová šťáva
Postup: Citronovou trávu nařízneme, jemně vylisujeme pomocí nože a vložíme do skleničky, nalijeme ostatní ingredience a zalijeme vroucí vodou. Podáváme s čajovou lžící, ozdobíme citronovou trávou.
2 cl Grűnhof Máta
1 dcl jablečný juice
1 dcl horká voda
1 cl limetková šťáva
lístky máty
Postup: Do skleničky vložíme limetky, mátu, pomačkáme, pak nalijeme ostatní ingredience a zalijeme vroucí vodou. Podáváme s čajovou lžící, ozdobíme limetkou.
30.10.2023 | Není nad poctivý český vývar! Ale už jste jej měli minimálně nastokrát. Co takhle zkusit něco netradičního? Skvělou polévku uvaříte ze sýra i arašídového másla.
01.11.2023 | Období sklizně hroznů vyhlížejí každoročně především vinaři a věrní konzumenti lahodného nápoje. Hroznové víno však má mnohem více kulinářských využití. Uplatnění najde jako mražené osvěžení, ozdoba dezertů i součást netradičních masových pokrmů. Ale pouze za předpokladu, že se jej spotřebitelé nesnaží znehodnotit dřív než z něj vůbec stihnou připravit kulinární bombu.
29.01.2024 | Že je zdravá strava nudná? Nenechte se plést. Marinovaný lilek na pyré ze žluté čočky osvěžený kokosovým jogurtem podle Davida Müllera předčí všechna očekávání.