BonFood – kvalita bez kompromisu

BonFood – kvalita bez kompromisu

27.03.2014 Komerční prezentace

Pravděpodobně každý má za sebou smutnou zkušenost, kdy si zakoupil zmražené filé z mořských ryb a doma namísto zdravého a chutného pokrmu zbyla na talíři jakási „vysušená placička“ nevábného vzhledu.

Na vině je přidaná voda uvnitř filé, které během výroby prošlo několikanásobným rozmrazením a opětovným zmrazováním. Ryby mají tu vlastnost, že při rozmražení ztrácí vodu a ta se často při jejich dalším zpracování dodává zpět nástřikem společně s polyfosfáty, které ji „zavážou“ v rybím mase.

Bohužel i chlazené ryby, vzhledem k vzdálenosti jejich výlovu, jsou několik dní, mnohdy i týdnů staré a nepřipadají tak jako čerstvé v úvahu.

Existuje jediný způsob, jak zpracovat rybí filé způsobem, který by zajistil aspekty čerstvého zboží a to jak chuťově, tak i z hlediska nutričních hodnot. Kvalitní filé musí být bezprostředně po vylovení na lodi zpracované a zamrazené přímo na moři.

www.bonfood.cz

Na moři zmražené rybí filé je jediný způsob, jak dostat do vnitrozemí opravdu čerstvou rybu.

Jak ale rozlišit kvalitní, na moři zmražené ryby od těch ostatních, plných přidané vody? To běžný zákazník není schopen zjistit, a proto většina lidí přestala mražené rybí produkty kupovat.

Firma BonFood s.r.o., přichází s řešením.

Majitelé této rodinné firmy mají více jak dvacetiletou zkušenost v oblasti zpracování mořských ryb, a proto se rozhodli rozšířit své služby a soustředit se na koncové zákazníky prostřednictvím e-shopu www.bonfood.cz

Na těchto stránkách nabízí firma BonFood s.r.o pouze nejkvalitnější mořské produkty, na moři zmrazené, bez jakékoliv chemie a přidané vody.

Vaši objednávku vám dopraví kamkoliv po celé republice. Dodání probíhá ve speciálních obalech, které jsou schopny udržet mrazírenské teploty tak, že si můžete objednat zboží například do práce, nechat celý den v kanceláři a večer odnést domů.

Ochutnejte KVALITU BEZ KOMPROMISU a navštivte webové stránky www.bonfood.cz.


Mohlo by vás zajímat

INSPEKCE ODHALILA FAZOLE PLNÉ HERBICIDŮ: "DOBROTU" PRODÁVALO TESCO

17.04.2024 | V sušených fazolích, které prodával řetězec Tesco pod svou privátní značkou, zjistila laboratorní analýza Státní zemědělské a potravinářské inspekce výskyt herbicidu ve čtyřikrát vyšším množství, než povoluje zákon. Šlo o fazole vypěstované v Argentině a nevyhovující šarže měla 1344 balení, uvedl v tiskové zprávě mluvčí inspekce Pavel Kopřiva.

STÍN NAD BUDOUCNOSTÍ OLIVOVÉHO OLEJE: TRANSFORMACE V ODVĚTVÍ

06.05.2024 | Výrobci olivového oleje čelí jednomu z nejsložitějších období v historii. Zpravodajskému serveru CNBC to řekl největší producent olivového oleje na světě, španělská společnost Deoleo. Na vině je změna klimatu, prudký růst cen, vysoké úrokové sazby a vysoká inflace. Odvětví proto podle něj musí projít hlubokou transformací.

Zahřejte se horkým nápojem od Madety

19.12.2016 | Začala nám zima, venku už opravdu přituhuje a člověk je rád, když se zahřeje. A co si budeme povídat, ideální je zahřát se z venku i zevnitř.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.