Burgerfest již příští víkend

Burgerfest již příští víkend

11.09.2015 redakce

Patříte-li mezi milovníky burgerů, završte letošní sezónu ve dnech 19. až 20. září na Výstavišti Holešovice v Praze, kde se koná čtvrtý ročník Burgerfestu. V loňském roce navštívilo akci přes 45 000 návštěvníků, kteří snědli 40 000 burgerů a svlažili svá hrdla 62 hektolitry piva.

Mezi hlavní partnery patří Jack Daniel’s se svými drinky nejen pro drsné chlapy, Harley-Davidson, který festival ozdobí svými stylovými kultovními motocykly, Pepsico se stánkem Lay‘s, a také pražský tým amerického fotbalu Black Panthers s ukázkami této v USA asi nejpopulárnější hry.

Na letošním Burgerfestu se bude také soutěžit, a to hned v několika kategoriích. V chill zóně Lay’s se budou testovat chuťové pohárky. Opravdoví znalci chipsů pak vyhrají žluté longboardy. Soutěžit o ně můžete také na webuwww.letoslays.com.

lays

Více informací o programu a celé akci najdete na webových stránkách www.burgerfest.cz.


Mohlo by vás zajímat

1. MÁJ: ĆAS LÁSKY, ALE I RŮŽOVÉHO VÍNA

05.04.2024 | První máj, příjemná atmosféra, dechberoucí výhled na celou Prahu a…? Samozřejmě sklenička moravského nebo českého růžového vína! Již po čtrnácté se prvního května promění Pražský hrad na Svátek růžových vín. Dopřejte si příjemné chvíle s našimi růžovými víny, které si podmaní vaše smysly. Těšit se můžete na desítky vzorků vín dvaceti vinařství.

VŠICHNI HO ZNÁME, ALE NEVÍME, CO UMÍ: MATCHA V OTÁZKÁCH A ODPOVĚDÍCH

08.04.2024 | Určitě jste tedy slyšeli o čaji Matcha. V čem je tento zelený prášek tak zajímavý?  Proč je lepší než káva a jak pomáhá při hubnutí?

ŽÁDNÉ NÍZKÉ ODMĚNY! VÁCLAVÁK "ZAPLAVILI" PROTESTUJÍCÍ KURÝŘI, BYLO JICH 15

22.04.2024 | Nespokojení kurýři ze společností Wolt a foodora dnes dopoledne protestovali na Václavském náměstí v Praze proti snížení odměňování po zavedení systému takzvaných dynamických odměn. Protestu se podle zpravodajky ČTK zúčastnilo přibližně 15 nespokojených kurýrů, podepisovali na něm petici. Organizátoři se kvůli nízké účasti rozhodli zrušit nahlášený pochod do sídel Woltu a foodory, kde měli představitelům obou platforem předat své požadavky.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.