Články se štítkem: recepty

Domácí tagliatelle carbonara? S námi je zvládnete

23.03.2021 | Domácí těstoviny, to není nic složitého. A když je budete navíc dělat podle kuchaře Pavla Berkyho, je to i zárukou toho, že se vám prostě povedou. Na tagliatelle nepotřebujete ani nudlovačku - můžete je klidně "po staru" nakrájet nožem.

Pusťte se do cupcakes! S těmito tipy je zvládnete

08.03.2021 | Nadýchané těsto a jemný, akorát sladký, perfektně vyšlehaný a ochucený krém – spojení, jenž tvoří cupcake snů. Přestože propracovat se k uspokojivému výsledku kolikrát stojí hned několik pokusů, není z toho třeba dělat vědu. Vsaďte na ozkoušené krémy profesionálů a nechvátejte. Perfektní krém si žádá svůj čas.

Recepty, které vás naladí na jaro + tipy someliéra

03.03.2021 | Připravte si lahodné pokrmy, které vás naladí na jarní vlnu. Přinášíme recepty a protože se k nim přímo nabízí i báječná vína, přidali jsme i tipy na skleničku, která chutě jídel pozvedne.

Dejte si kaši, v zimním období je ideální

03.02.2021 | Kaše mají mnoho podob a na to začít není nikdy pozdě. Zkuste jeden z našich receptů, anebo klidně všechny. Uvidíte, že si je oblíbíte.

Domácí paštika z kuřecích jater s bylinkami a bílým vínem

02.02.2021 | Dejte si paštiku! Přinášíme skvělý recept na domácí paštiku. Chutnat bude i těm nejnáročnějším strávníkům a jemně dokreslí poklidnou atmosféru zimních večerů.

Omeleta, amoleta a palačinka. Víte, jaký je mezi nimi rozdíl?

23.04.2020 | Řekli byste, že první omelety jsou zmiňovány již ve staré perské říši? Pak se údajně přes Střední východ a severní Afriku dostaly do Evropy, kde v každé zemi dostaly svou místní svébytnou podobu.

Raz dva hotovo: Sendviče, které si zamilujete

19.03.2020 | Rychle hotové a ještě k tomu velmi chutné recepty jsou záchranou každé domácnosti. Ale kdo má stále vymýšlet nějaké novinky a oslňovat tak každý den novou chutí celou rodinu a sebe nevyjímaje? Neztrácejte čas probíráním se recepty v kuchařkách. Máme pro vás 3 tipy, které poslouží, když se vám zrovna nebude chtít moc do vaření nebo si nebudete vědět rady.

Polévku uděláte i z jablek! Recept, který se vyplatí zkusit

16.03.2020 | Cože jablečná polévka? Pokud jste zareagovali podobně, vězte, že je skutečně výtečná a my vám na ni přidáváme recept.

Bramborový salát mezi generacemi: tradiční recept vs kapary a slanina

04.12.2019 | Brambory, okurky, majonéza, vajíčka, cibule, mrkev, hrášek a hořčice, to je osm základních surovin, které potřebujeme pro přípravu salátu, který chystá většina Čechů.

Rakytník: oranžový zázrak proti únavě i nachlazení

08.08.2019 | Rakytník se čím dál více dostává do popředí zájmu, jeho plody jsou plné vitaminů. Vitaminu C obsahují dokonce pětadvacetkrát více než citrusy. Udává se, že jedna bobule pokryje celodenní doporučenou dávku.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.