Soutěž pro nové předplatitele – vyhrajte týden krabičkové diety

Soutěž pro nové předplatitele – vyhrajte týden krabičkové diety

29.07.2013 PhDr Kateřina Pulkrábková

Pořiďte si roční předplatné časopisu Svět potravin a získejte skvělé výhody: na ročním předplatném nyní ušetříte 58 Kč, neboli získáte 12 čísel za cenu 10ti.

Navíc můžete zcela zdarma dostávat na svůj email aktuální informace o nebezpečných potravinách na trhu. A pokud budete mezi prvními pěti novými předplatiteli, vyhrajete týden krabičkové diety v hodnotě 1 050 Kč zdarma!

krabicka

Zhubněte s krabičkou

Stravovací návyky většiny lidí nejsou zrovna optimální. Chybí kvalitní jídla nebo suroviny, ze kterých se připravují, jedí nepravidelně a v nevhodném složení. Společnost Zdravé stravování se snaží naučit své zákazníky, že i dobré jídlo a kvalitní služba mohou být dostupné. Sestavováním jídelníčků a výpočtům nutričních hodnot se věnuje jednatelka společnosti Mgr. Kateřina Šimková. Další výhodou společnosti je pečlivý výběr surovin, ze kterých se vaří, příprava jídel probíhající v moderních gastrozařízeních a široká logistická síť.

Společnost Zdravé stravování každý den čerstvá jídla připravuje i zaváží, čímž se docílí maximální možné kvality. Zákazník má možnost si zvolit celodenní balíček (snídaně + dopolední svačina + oběd + odpolední svačina + večeře + přílohová miska) nebo libovolnou kombinaci krabiček.

Zdravé stravování dováží jídla jeden den dopředu (např. v neděli na pondělí) nebo v některých lokalitách i v ranních hodinách. Jídla nejsou určena jen pro redukci váhy, ale v nabídce jsou i alternativy pro sportovce nebo diabetiky. Jídla lze objednat na měsíc, rok nebo třeba jenom na 1 den na vyzkoušení. Pro milovníky polévek umí společnost nabídnout i obědové menu.

 


Mohlo by vás zajímat

Soutěž pro nové předplatitele - ukončení

27.09.2013 | 20. září skončila možnost soutěžit o krabičkovou dietu. Děkujeme všem novým předplatitelům a gratulujeme všem výhercům krabičkové diety.

Vyhrajte vstupenky na Vegefest!

04.09.2014 | Pro deset z vás máme po dvou vstupenkách na foodfestivalu pro pět smyslů, který se uskuteční 27. a 28. září na pražském Vyšehradě!

INSPEKCE ODHALILA FAZOLE PLNÉ HERBICIDŮ: "DOBROTU" PRODÁVALO TESCO

17.04.2024 | V sušených fazolích, které prodával řetězec Tesco pod svou privátní značkou, zjistila laboratorní analýza Státní zemědělské a potravinářské inspekce výskyt herbicidu ve čtyřikrát vyšším množství, než povoluje zákon. Šlo o fazole vypěstované v Argentině a nevyhovující šarže měla 1344 balení, uvedl v tiskové zprávě mluvčí inspekce Pavel Kopřiva.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.