Chléb Vegipan, novinka kterou si zamilujete!

Chléb Vegipan, novinka kterou si zamilujete!

24.05.2018 Redakce

Vláčný chléb Vegipan je speciální chléb vyrobený bez použití droždí, laktózy a živočišných složek, což ocení hlavně vegani.

S vysokým podílem zrn a olejnin (slunečnicová semínka, tykvová semínka, lněná semínka či sezam) se řadí mezi nutričně zajímavé potraviny, které skvěle doplňují vyvážený jídelníček.

Speciální chléb bez droždí Vegipan z pekárny Kompek zakoupíte za doporučenou cenu 45 Kč v běžné prodejní síti.


Mohlo by vás zajímat

Připravte se na jaro

15.03.2017 | Jaro již ťuká na dveře, musíme počítat s neustálými změnami počasí a náš organismus tak dostává zabrat. Většina z nás by chtěla svůj imunitní systém podpořit, ale často neví jak. Existuje více způsobů pro podporu jeho správného fungování a jedním z nich je například pravidelná konzumace Imunelu od Madety.

Zahřejte se horkým nápojem od Madety

19.12.2016 | Začala nám zima, venku už opravdu přituhuje a člověk je rád, když se zahřeje. A co si budeme povídat, ideální je zahřát se z venku i zevnitř.

Nalaďte se na léto se skvělými sezónními novinkami od Krále Sýrů

27.07.2016 | Značka Král Sýrů pro Vás připravila dvě úžasné novinky – Král Sýrů Provensálské bylinky a Král Sýrů Jalapeños.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.