Vánoční nákupy s 30 % slevou!

Vánoční nákupy s 30 % slevou!

28.11.2014 Redakce

Nakladatelství Smart Press vás zve na vánoční nákupy od 1. do 22. prosince 2014. Dostanete dáreček a vánoční slevu 30 % na všechny tituly.

ČEKÁ VÁS:

-         prohlídka redakce (Velflíkova 1417/12, Praha 6) vždy s někým z týmu nakladatelství.

-         ochutnávka vánočního cukroví našich skvělých autorů.

-         kávička a čaj na zahřátí.

-         vánoční sleva 30 % na všechny tituly.

-         dáreček ke každému nákupu.

-         … a těšíme se i na vaše děti!

Prosíme o nahlášení vaší účasti předem Vlaďce Zápotocké
(zapotocka@smartpress.cz, tel: 775 265 336).

vanocni


Mohlo by vás zajímat

Apetito v novém

16.08.2016 | Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.

Zdravé potraviny ARAX rozšiřují svůj sortiment o omáčky!

10.10.2016 | Rýži, těstoviny, luštěniny, obiloviny, kuskus, ale také vločky a různé přílohové nebo polévkové směsi můžete v Česku zakoupit pod značkou ARAX. Ta si přízeň svých zákazníků získává již od roku 1997.

Na trhu je nový "červený chléb" s antioxidačními účinky

30.06.2017 | V pekárnách se od letošního května objevil nový a pro zdraví příznivý druh chleba. Přezdívá se mu Karkulka podle jeho načervenalé barvy a je vyrobený z šedesátiprocentní celozrnné mouky z purpurové pšenice. Díky ní má vyšší obsah antioxidantů, a proto je pro konzumenty zdravější, uvedla v tiskové zprávě mluvčí brněnské Mendelovy univerzity Kateřina Brettschneiderová.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.