České maso nyní poznáme lépe

České maso nyní poznáme lépe

08.09.2014 Redakce

Rádi si pochutnáte na hovězím steaku nebo vepřové krkovičce na grilu? A sázíte na českou kvalitu?

Nebaví vás složitě kontrolovat etikety o původu masa? Dobrá zpráva! Právě nové viditelné značení vepřového a hovězího masa vám jasně odpoví na otázku o jeho původu. Největší český výrobce masa a masných výrobků, společnost Kostelecké uzeniny, totiž přichází s novým značením, které garantuje, že maso pochází skutečně z českého chovu. Značky CZ 15 pro vepřové a CZ 333 pro hovězí budou viditelně umístěny na každém balení masa, které splňuje podmínku českého původu. Zákazník tak bude mít jistotu, že se jedná opravdu o české maso, nikoliv jen o maso zabalené v České republice.


Mohlo by vás zajímat

Na trhu je nový "červený chléb" s antioxidačními účinky

30.06.2017 | V pekárnách se od letošního května objevil nový a pro zdraví příznivý druh chleba. Přezdívá se mu Karkulka podle jeho načervenalé barvy a je vyrobený z šedesátiprocentní celozrnné mouky z purpurové pšenice. Díky ní má vyšší obsah antioxidantů, a proto je pro konzumenty zdravější, uvedla v tiskové zprávě mluvčí brněnské Mendelovy univerzity Kateřina Brettschneiderová.

Strážnické brambůrky mají novou příchuť i obal

27.04.2018 | Výrobce značky Strážnické brambůrky přichází se zásadními marketingovými tahy. Na trh uvádí novou hořčicovou příchuť, s kterou je spojený také kompletní redesign obalů všech řad výrobků.

Apetito v novém

16.08.2016 | Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202405

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.