České maso nyní poznáme lépe

České maso nyní poznáme lépe

08.09.2014 Redakce

Rádi si pochutnáte na hovězím steaku nebo vepřové krkovičce na grilu? A sázíte na českou kvalitu?

Nebaví vás složitě kontrolovat etikety o původu masa? Dobrá zpráva! Právě nové viditelné značení vepřového a hovězího masa vám jasně odpoví na otázku o jeho původu. Největší český výrobce masa a masných výrobků, společnost Kostelecké uzeniny, totiž přichází s novým značením, které garantuje, že maso pochází skutečně z českého chovu. Značky CZ 15 pro vepřové a CZ 333 pro hovězí budou viditelně umístěny na každém balení masa, které splňuje podmínku českého původu. Zákazník tak bude mít jistotu, že se jedná opravdu o české maso, nikoliv jen o maso zabalené v České republice.


Mohlo by vás zajímat

Zdravé potraviny ARAX rozšiřují svůj sortiment o omáčky!

10.10.2016 | Rýži, těstoviny, luštěniny, obiloviny, kuskus, ale také vločky a různé přílohové nebo polévkové směsi můžete v Česku zakoupit pod značkou ARAX. Ta si přízeň svých zákazníků získává již od roku 1997.

Strážnické brambůrky mají novou příchuť i obal

27.04.2018 | Výrobce značky Strážnické brambůrky přichází se zásadními marketingovými tahy. Na trh uvádí novou hořčicovou příchuť, s kterou je spojený také kompletní redesign obalů všech řad výrobků.

Zahřejte se horkým nápojem od Madety

19.12.2016 | Začala nám zima, venku už opravdu přituhuje a člověk je rád, když se zahřeje. A co si budeme povídat, ideální je zahřát se z venku i zevnitř.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.