12.11.2014 | Jíme méně masa i másla, přesto jsme stále obéznější. Co za tím vězí?
12.11.2014 | Hlavní zásadou je nekupovat maso neznámého původu. Jak si ale původ masa ověřit?
12.11.2014 | Již osmý ročník slavnosti Národního zemědělského muzea se koná tuto sobotu, 15. listopadu.
10.11.2014 | Chipsy s příchutí ústřic, chipsy z mořských řas nebo z kokosových ořechů, chipsy připravené bez tuku... Jde o novou tendenci, nebo o výstřelky bez budoucnosti?
10.11.2014 | Léčiva na podporu mužské erekce mohou obsahovat nepovolené a nedeklarované látky, které jsou nebezpečné zejména kardiakům a lidem s vysokým tlakem.
04.11.2014 | Již 13. listopadu Brno přivítá v rámci projektu Knihománie 2014 moderátorku a foodblogerku Veroniku "Koko" Kokešovou. Ta představí v Knihy Dobrovský Joštova Brno svou první knihu Menu podle Koko.
04.11.2014 | Název sice pochází ze jména německého města Gotha, ale pověstnou německou preciznost, kvalitu a chuť aby člověk v dnešním gothajském salámu pohledal.
03.11.2014 | Máte modré nebo prostě světlé oči a všimli jste si, že snášíte alkohol lépe než vaši přátelé s tmavýma očima? Je to docela přirozené.
31.10.2014 | Vinařům z Česka a několika dalších zemí udělila Evropská komise výjimku pro přislazování. Uvedl to dnes deník E15. Hrozny totiž bylo letos nutné sklidit kvůli dešťům dříve, takže mají nižší cukernatost, což ovlivňuje množství alkoholu ve víně.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.