Testovali jsme pro Vás

Testovali jsme povidla

17.05.2013 | Koupíte povidla výborná i nepoživatelná. Pomůžeme vám se v nich zorientovat!

Testovali jsme eidamy

18.04.2013 | Otestovali jsme 14 vzorků běžně dostupných eidamů. Čím se lišily? A jak poznat, zda skutečně kupujete sýr?

Kupujeme s uzeným jen ochucenou vodu?

22.03.2013 | Otestovali jsme 13 vzorků běžně dostupných uzených mas. Jak jsou na tom s obsahem masa, soli, fosfátů a polycyklických aromatických uhlovodíků?

Testovali jsme pomazánková másla

25.02.2013 | Jaká je kvalita pomazánkových másel od různých českých výrobců?

Testovali jsme slunečnicové oleje

30.01.2013 | Slunečnicový olej je jedním z velmi oblíbených stolních olejů. Důvodem je jeho cenová dostupnost a neutrální chuť. Olej se získává ze semen slunečnice roční, která je plodinou teplé části mírného pásma.

Testovali jsme Vysočiny

17.12.2012 | Snižování nákladů na použité suroviny způsobuje, že se někteří výrobci salámů pohybují na samotné hraně legislativních požadavků a občas sklouznou i pod ní.

Testovali jsme paštiky

31.10.2012 | V Čechách paštiky nepovažujeme za vrchol kulinárního umění a průmyslové výrobky tohoto typu mají spíše pověst potravin, do kterých se zpracují levnější "zbytky" po zpracování masa.

Testovali jsme těstoviny

27.09.2012 | Při testování jsme se tentokrát zaměřili na obsah vajec v těstovinách, který sice legislativa nereguluje, nicméně, tento údaj musí být na obalu výrobci označen.

Testovali jsme majonézy

27.08.2012 | Při testování v laboratoři jsme se tentokrát zaměřili na vaječné žloutky, které díky obsahu lecitinu fungují v majonézách jako emulgátor.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

Zajdětě si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Prosincové číslo koupíte v prodejnách BILLA, PENNY MARKET a KAUFLAND a vybraných novinových stáncích sítě Valmont