Recepty

Vyzkoušejte letní mlsání s kávou či osvěžení s originálními čajovými recepty

05.05.2016 | Ať už holdujete kávě nebo čaji, vsaďte na originální letní recepty, které promění váš oblíbený nápoj v ideální letní občerstvení. Pokud patříte mezi kafaře, zamlsejte si s ledovou kávou. Fajnšmekři tento povzbuzující nápoj jistě ocení s kapkou něčeho ostřejšího. Čajaři si mohou vychutnat sklenku ledového čaje s exotickým ovocem, nebo si připravit domácí nanuk, který udělá radost nejen ratolestem.

Osm kroků, jak povznést sýr na zážitek

29.04.2016 | Jak správně sýry a jednoduché kombinace připravit? Tady najdete krátký a jednoduchý návod.

Sedm kroků k dokonale šťavnaté kuřecí pečínce

05.04.2016 | Pro někoho je pečené kuře zaběhnutá rutina a hračka, ale mnohým se o dokonalém, šťavnatém a lehce narůžovělém masu s křupavou kůrčičkou může jen zdát. Marně si pak lámou hlavu, co udělali špatně. Výsledky pečení se liší nejen kvůli receptům, ale i zvyklostem během jeho přípravy. Přitom stačí jen pár jednoduchých triků, díky nimž připravíte takovou pečeni, kterou si všichni zamilují.

Připravte pro své přátele jarní osvěžení!

11.03.2016 | Vyzkoušejte lahodné míchané drinky, které nejen potěší vaše chuťové pohárky a dodají sílu, ale zároveň se pro vás stanou i nepostradatelným osvěžením.

Obláčkový nápoj aneb Zavzpomínejte na dětství a ochutnejte ptačí mléko

09.03.2016 | Ptačí mléko - buď ho milujete, nebo ne. Dětství však připomíná téměř všem. Jemné obláčky plovoucí v krému a vůně vanilky.

Z jádra dobré chleby

23.02.2016 | Ať už v životě plánujete cokoli, užijte si Z JÁDRA DOBROU CHUŤ

Kuřecí rolády s vůní jara

18.02.2016 | Jarní kuchyně je svěží, pestrá a provoněná bylinkami. Právě kuřecí rolády jsou skvělým doplňkem jídelníčku, pokud si chceme pochutnat na křehkém a šťavnatém mase s náplněmi podle vlastní chuti a fantazie. Nenechte se odradit přípravou, nemusí být vždy náročná.

Recepty na rychlá a chutná jídla

10.02.2016 | Pokud nechcete přípravou jídla strávit soustu času, mohou vás inspirovat následující recepty Dione. Plněné cukety budete mít za hodinku hotové a spolehlivě vás nasytí. Když je pokaždé ochutíte jiným kořením nebo podáte jinou přílohu, budou vás dlouho bavit.

Sladké dezerty z Valašska

03.02.2016 | Výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí mají své uplatnění ve studené i teplé kuchyni. K výrobě sladkých dezertů se hodí Kysaná smetana z Valašska a Smetanový jogurt z Valašska. Jsou to výrobky, které patří ke stálicím sortimentu mlékárenského podniku.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.