Recepty

Lahodné kuře po francouzsku

24.04.2015 | Vyzkoušejte poulet (= kuře) parmentier (čti „pule parmentiié) s francouzským šarmem.

Fish and chips

23.04.2015 | Oblíbená zahraniční pochoutka už si nachází své místo i na českých stolech.

Kuřecí tajine s cizrnou

20.04.2015 | Spojením luštěnin a kuřecího masa, které je vynikajícím zdrojem bílkovin, vitamínů i minerálů, dosáhnete velmi zdravého pokrmu, který dodá tělu potřebné živiny.

Jehněčí s rozmarýnem

15.04.2015 | Romarýnové jehněčí masíčko přímo od protinožců.

Domácí sýr do každé kuchyně

05.04.2015 | Domácí výroba sýra není tak složitá, jak by se mohlo zdát. Pokud se do výroby pouštíte poprvé, nejvhodnější bude sýr čerstvý, ale pokročilejší sýraři si můžou troufnout na sýry složitější.

Starodávné velikonoční jehně

31.03.2015 | S Velikonocemi mám spojená dvě, přibližně stejně obtížně splnitelná přání. Chtěla bych zažít svátky vzkříšení v Řecku a ochutnat jehně pečené ve velké hliněné peci. Nebo bych si chtěla celé jehně urožnit na vlastní zahradě.

Jarní velikonoční paštika z Nebespánu

30.03.2015 | „Tahle paštika je krásná na pohled a moc dobrá. Můžete ji servírovat jako předkrm nebo hlavní chod, doplněný variací zelených salátů. Chutná skvěle teplá i studená a můžete ji vzít s sebou i na jarní výlet,“ doporučuje Sabina Kmecová z Nebespán café & apartments v Kašperských Horách, která radí, jak tuto delikatesu připravit.

Janssonovo pokušení (Jansonss Festelse)

26.03.2015 | Vyzkoušejte švédské národní jídlo - brambory s ančovičkami.

Moravský třený beránek

25.03.2015 | Jaké by to byly svátky jara lahodného beránka? Inspirujete se receptem z Moravy!

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

Zajdětě si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách BILLA, PENNY MARKET a KAUFLAND a na vybraných novinových stáncích sítě Valmont