Recepty

Sýry na grilu

29.05.2017 | Také se již nemůžete dočkat teplých večerů, kdy budete moci nažhavit gril a posedět s rodinou či přáteli? Přemýšlíte, na jakých delikatesách si pochutnat a čím hosty překvapit? Zkuste grilované sýry. Příprava je jednoduchá a chuť zaručeně okouzlí.

Jak začít den a být fit?

19.05.2017 | Snídaně je nejdůležitější jídlo dne. Přesně to nám od mala říkaly maminky a babičky. Snídaně je první jídlo dne, tělo je po noci vyhládlé, a tak potřebuje dostat pořádnou dávku energie. Pokud vám na sobě alespoň trochu záleží a chcete být fit, na snídani byste rozhodně neměli zapomínat. A co si k ní dát?

„Vyvoněná“ sýrová pochoutka

19.04.2017 | Rádi si dopřáváte jednu z nejaromatičtějších sýrových pochoutek - Romadur? Chcete se o něm dozvědět nějaké zajímavosti? Tak čtěte dále a my vás necháme nahlédnout pod „madeťáckou“ pokličku.

Jihočeské dortíky se sladkou čepičkou

06.04.2017 | Také vás nebo vaše děti čas od času, jak se říká, honí mlsná? Dali byste si něco sladkého, ale protože se snažíte držet různé diety, počítat kalorie a hlavně nechcete sebe ani své potomky zbytečně přeslazovat, si to raději rozmyslíte? Pak pro vás máme tip na vcelku zdravé mlsání.

4 tipy na lehký oběd

23.02.2017 | Do nového roku spousta lidí vstupuje s pár kily navíc a těžkým žaludkem. Mohou za to různé sváteční dobroty, kterými se o Vánocích a silvestru často přecpáváme. Kdo se chce nadbytečných tukových zásob zbavit, nemusí hned přejít na přísnou dietu.

Seznamte se s omáčkou Mole, ideálním doplňkem valentýnské večeře

31.01.2017 | Blíží se únor a s ním i mnohými zbožňovaný, některými méně, Den svatého Valentýna. Den, kdy lidé vyjadřují své milostné city k druhým a stvrzují je dárky nejrůznější podoby. Příprava romantické večeře je jedním z nejčastějších valentýnských dárků.

Na vlně smoothie

23.01.2017 | Po Novém roce velká většina z nás začne přemítat, zda bychom se sebou nebo pro sebe neměli něco dělat. Mnozí už novoroční předsevzetí vypustili, ale stejně sami se sebou bojujeme a nechceme to úplně vzdát. Tak pojďme zkusit něco jednoduchého, co nám pomůže restartovat síly.

Zdravé lahodné recepty, to je to pravé po vánočním hodování

22.01.2017 | Stovky receptů zaměřených na speciální výživu najdete na stránce Tesco recepty spolu s různými tipy, články, rozhovory a videi. Ať už sháníte bio či racio produkty nebo je pro vás důležitá absence lepku, laktózy či cukru v produktech, veškerý sortiment speciální výživy najdete v obchodech Tesco přehledně na jednom místě. Vybírat můžete z produktů pod privátní značkou Tesco nebo od prověřených dodavatelů. Nechte se inspirovat malou ochutnávkou receptů níže.

Zeleninové smoothie

20.01.2017 | Kde najít energii na zbytek zimy a ještě se zbavit přebytečných kil? Udělejte si doma smoothie, tedy rozmixovaný nápoj z čerstvých surovin.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202403

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.