Recepty

Čočka s jarním lupením

15.05.2015 | Mám ráda úplně všechny luštěniny. A ještě raději na studeno. Nikdy je nezahušťuji moukou a nejraději vytvářím rozličné saláty. Přidaná zelenina, a to jak čerstvá, tak nakládaná, je pokaždé jiná. Málokdy udělám dva stejné, přesto jsou si vždycky přinejmenším vzdáleně podobné. Myslím, že tajemství lahodnosti mých luštěninových výtvorů spočívá v tom, že nešetřím olejem ani kořením.

Rybí knedlíčky (polpettine di pesce)

15.05.2015 | Kuličky podáváme s tomatovou omáčkou a bazalkovým pestem nebo samostatně ke skleničce bílého nebo růžového vína od jezera Garda.

Šeříkový pribiňák pro děti i dospělé

13.05.2015 | Vždy když oždibuji fialové šeříkové květy, vychutnávám si na nich spíš vůni než lehce svíravou chuť. Se svým úlovkem spěchám do kuchyně a shake piju, ještě než se stihne dotočit vlastní setrvačností. „Okamžiku, jak´s krásný, ach prodli jen.“ Myslívám si při tom.

Domácí tarhoňa

12.05.2015 | Stačí pár ingrediencí a dobrota zpěvačky Alžbety Bartošové je na stole!

Trenčínská vepřová kapsa

11.05.2015 | Recept slovenské herečky, zpěvačky a dabérky Alžbety Bartošové.

Sýrové suflé

07.05.2015 | Tento lahodný nákyp podávejte ihned po vytažení z trouby.

Bramborový koláč s camembertem

06.05.2015 | Originální sýrový recept je inspirovaný francouzskou kuchyní, které jsou jednoduché, časově nenáročné a můžete je připravit jako večeři pro svoji rodinu nebo pohoštění pro své přátele.

Pavlova

29.04.2015 | Tento slavností dort oplývá křehkou krásou baletek a stane se ozdobou každé oslavy.

Masové speciality k hokeji

28.04.2015 | Hokejové mistrovství světa se nezadržitelně blíží. Ochutnejte masové pochoutky, které jsou je sledování nelítostných soubojů jako stvořené.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

Zajdětě si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách BILLA, PENNY MARKET a KAUFLAND a na vybraných novinových stáncích sítě Valmont