Recepty

Recept: Brambora promluvila francouzsky

06.11.2014 | Francouzské brambory nemusejí být nudné! Jak z obyčejného horského jídla vyčarovat kulinární skvost?

Truffle s grappou

03.11.2014 | Šéfcukrářka Wine Food Marketu Jana Rodová doporučuje: „Pokud se vám nechce připravovat košíčky z lineckého těsta, můžete do směsi přidat více čokolády, aby byla hustější, a pak z ní vytvarovat nepravidelné kuličky, které obalíte v kakau.“

Kuskus s granátovým jablkem podle Dagmar Peckové

20.10.2014 | "Napoprvé zní recept složitě, ale salát je hotový v cuku letu," říká Dagmar Pecková, "Osobně bych ho mohla jíst po metrácích jen tak, bez ničeho, ale s grilovaným lososem, který je také hned hotový, je to rychlý a vynikající oběd."

Znojemská pečeně

20.10.2014 | Klasika z Moravy, která se bez křupavých okurek neobejde.

Pravé moravské klobásky

20.10.2014 | Znáte něco lepšího, než vůni klobásek linoucí se z domácí udírny?

Grog s pečeným jablkem

20.10.2014 | Osvěžte českou rumovou klasiku lahodným a voňavým moštem.

Pokrmy pro zdravý a štíhlý podzim

20.10.2014 | Chcete zhubnout pár kilo před sváteční a plesovou sezonou? Tyhle recepty vás zásobí živinami a naví s nimi i budete příjemně hubnout.

Nejlepší hruškové koláče

17.10.2014 | Recepty na ten nejlahodnější koláč z plodů podzimu pro vás vypátrala a na vlastní kůži vyzkoušela naše kulinární redaktorka.

Čokoládové koule s piemontskými oříšky

15.10.2014 | Pokud použijete dia čokoládu, je recept vhodný i pro diabetiky a celiaky.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

Zajdětě si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Srpnové číslo koupíte v prodejnách BILLA, PENNY MARKET a KAUFLAND a vybraných novinových stáncích sítě Valmont