Recepty

Losos v sezamové krustě s balzamikovou redukcí

11.08.2015 | Tip šéfkuchaře Wine Food Marketu Gianfranca Iuoria: „Losos je oblíbená ryba, kterou si zákazníci rádi dávají nejen v restauracích, ale vaří si ji často doma. Zvolil jsem proto recept, který lososa ukazuje v trochu jiném kulinárním světle. Je velmi jednoduchý na přípravu, myslím, že kombinaci lososa, balzamikového octa, sezamu a fenyklu si zamilujete.“

Chia limonáda

06.08.2015 | Milujete domácí limonádu a hledáte její ještě zdravější variantu?

Veganské raw tzatziki

03.08.2015 | Lehká a lahodná letní pochoutka kombinuje kešu oříšky, okurku i kopr.

Pečené kuře na rozmarýnu

31.07.2015 | Vsaďte na osvědčenou klasiku - pohostěte rodinu výbornou večeří, kterou neodmítnou, pečeným kuřetem na rozmarýnu. Jako přílohu můžete servírovat šťouchané brambory a zeleninový salát.

Letní polévka z rajčat a paprik

29.07.2015 | Znáte chutnější letní oběd než zdravou zeleninovou polévku?

Borůvkový štrúdl s mascarpone

28.07.2015 | Připravte neodolatelný borůvkový štrúdl s mascarpone - delikátní závin z listového těsta plný borůvek v jemném krému patří k sezónním hitům první „domácí štrúdlárny“ v jižních Čechách – café Štrúdl v Českém Krumlově.

Paella s mořskými plody

27.07.2015 | Kalamáry, krevety a slávky na talíři podle herečky a muzikálové hvězdy Markéty Procházkové.

Brazilské barbecue

24.07.2015 | Jako příloha se hodí salsa, rýže nebo bramborový salát, doporučuje herec Jan Cina.

Hrnečková bábovka s borůvkami

23.07.2015 | Dobrota nejen na neděli podle herce Jana Ciny.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

Zajdětě si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách BILLA, PENNY MARKET a KAUFLAND a na vybraných novinových stáncích sítě Valmont