Recepty

Tip na dnešní večeři: Burrito s opečenými brambory a chorizem

15.04.2020 | Při výběru a nákupu surovin pro tento recept pamatujte, že čím kvalitnější, tím lépe...

Velikonoční pečení: Jidáše, mazanec i velikonoční perníčky

10.04.2020 | Velikonoční svátky budou letos jiné. Možná, že letos nenabarvíte tolik vajec nebo se nepustíte do vyplétání pomlázek. Kuchyní by ale jaro zavonět mělo. Upečte si perníčky, mazanec nebo jidáše. Zapojit můžete celou rodinu - však je ověřené, že společné vaření a pečení ji také tmelí.

Pavel Berky: Zkuste moje párance s pečeným česnekem

01.04.2020 | "Jde o velice jednoduchý a rychlý recept, který si vařím velmi často a je to jedno z jídel, které mi připomíná dětství. Myslím, že si párance také zamilujete," říká o svém receptu Pavel Berky, který si získal srdce národa i poroty v soutěži MasterChef. Vyzkoušíte je?

Kouzlíme v kuchyni se sýry: Tyto recepty jste určitě ještě nezkoušeli

26.03.2020 | Kvalitní sýr dokáže zázraky. Jeho vůně a chuť dodá pokrmům jedinečný glanc. Zkuste si připravit slané muffiny, košíčky nebo kuřecí prsa zapečená se sýrem a bramborami.

Zelená zelenina, bylinky, klíčky i pampelišky aneb Co vyzkoušet na jaře

25.03.2020 | Jarní očistou můžete skvěle nastartovat tělo pro lepší stravování. Jednoduše vyměňte nezdravé suroviny za zdravější a prospěšnější. Na jaře snižte zejména příjem tuků, začněte přidávat více syrové zeleniny a vyražte i na bylinky.

Raz dva hotovo: Sendviče, které si zamilujete

19.03.2020 | Rychle hotové a ještě k tomu velmi chutné recepty jsou záchranou každé domácnosti. Ale kdo má stále vymýšlet nějaké novinky a oslňovat tak každý den novou chutí celou rodinu a sebe nevyjímaje? Neztrácejte čas probíráním se recepty v kuchařkách. Máme pro vás 3 tipy, které poslouží, když se vám zrovna nebude chtít moc do vaření nebo si nebudete vědět rady.

Co vařit, když jste zůstali doma s dětmi? Zkuste tyto recepty, které podpoří i imunitu

18.03.2020 | Vládní opatření posledních dní zkomplikovalo situaci v mnoha rodinách, školy jsou zavřené, rodiče zůstávají s dětmi, učí se s nimi, pracují mimo kancelář a denně vaří. Co vhodného připravit, abyste v kuchyni trávili co nejméně času? Inspirujte se tipy na rychlé pokrmy, které nejen zasytí ale i posílí imunitu.

Polévku uděláte i z jablek! Recept, který se vyplatí zkusit

16.03.2020 | Cože jablečná polévka? Pokud jste zareagovali podobně, vězte, že je skutečně výtečná a my vám na ni přidáváme recept.

Období medvědího česneku je tu! Tipy, co si z něj připravit

12.03.2020 | Medvědí česnek je považován za jeden ze silných jarních životabudičů a rovněž působí pozitivně na imunitní systém. Obsahuje totiž spoustu vitaminu C až 150 mg ve 100 g rostlin. A co víc? Skvěle chutná. Vyzkoušejte naše recepty, určitě se k nich budete rádi vracet.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202403

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.