10.02.2016 | Pokud nechcete přípravou jídla strávit soustu času, mohou vás inspirovat následující recepty Dione. Plněné cukety budete mít za hodinku hotové a spolehlivě vás nasytí. Když je pokaždé ochutíte jiným kořením nebo podáte jinou přílohu, budou vás dlouho bavit.
03.02.2016 | Výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí mají své uplatnění ve studené i teplé kuchyni. K výrobě sladkých dezertů se hodí Kysaná smetana z Valašska a Smetanový jogurt z Valašska. Jsou to výrobky, které patří ke stálicím sortimentu mlékárenského podniku.
23.01.2016 | Nabízíme pár tipů, jak produkty Krále Sýrů spárovat společně s vínem či lahodnými pochutinami.
19.01.2016 | Tataráčky z různých druhů ryb jsou stále populárnější alternativou klasického hovězího tataráku.
14.01.2016 | Několik tipů na netradiční limonády
22.12.2015 | Nepodceňuji ani jedinou čtenářku, ani jediného čtenáře. Přesto si myslím, že krokakuře si nikdo z vás neupeče. Je to takové malé velké šílenství.
22.12.2015 | Chystáte se na oslavy silvestra a chybí vám inspirace? Jihotyrolští farmáři ze sdružení Roter Hahn přicházejí s tipy na originální pokrmy ze severu Itálie.
11.12.2015 | Každá hospodyňka chce mít krásný štědrovečerní stůl. Ať už bude zdobit moderními ozdobami, nebo třeba ovocem, na stole by rozhodně neměla chybět vánočka. Ta totiž symbolizuje rodinu a pevné pouto.
03.12.2015 | Konec roku se nezadržitelně blíží. Poklidný čas adventu vystřídají bujaré silvestrovské oslavy, k nimž neodmyslitelně patří stoly plné dobrého jídla a pití. Konec roku je tak skvělou příležitostí, jak pohostit přátele a nejbližší, překvapit je svou nápaditostí a kulinářským uměním. Ať už čerpáte inspiraci z kuchařek, internetu nebo od přátel, zkuste i tyto tipy od Drůbežářského závodu Klatovy.