Recepty

Jogurtové recepty: Dejte ho do polévky i sendviče

28.05.2020 | Vnímáte jogurt jen jako ideální přílohu k snídaňovému müsli nebo rychlou svačinku? Omyl, lahodný mléčný produkt můžete použít i k přípravě řady chutných jídel od polévek až po dezerty. Nechte se inspirovat našimi jarními tipy od šéfkuchařů.

Skvělá rozkvetlá Pavlova. Tu musíte vyzkoušet!

19.05.2020 | Sněhové pusinky zdobené něžnými květy patřily mezi vůbec první květinové recepty z mé kuchyně. Můj syn Kryštof mne již tehdy podporoval a povzbuzoval, ačkoli sotva viděl na kuchyňskou linku.

Tip na rychlou večeři: Udělejte masovou pomazánku

13.05.2020 | Recept na masovou pomazánku z měkoučkého vepřového masa se vám bude určitě hodit. Pomazánku si můžete dát ke svačině, večeři nebo prostě jen tak. Časová náročnost přípravy tohoto jídla je asi 10 minut.

V kuchyni už od mala: Pěstujte dětem kladný vztah k vaření

08.05.2020 | Máme pro vás recepty, které zvládnou i ti nejmenší. Nejen, že se zabaví, ale také se hravou formou naučí spoustu nového.

Snídaňové recepty, které skvěle nastartují váš den

06.05.2020 | Dlouhé dny doma doslova vybízí k tomu, abyste si užili pořádné snídaňové hody, na které nemáte v běžných dnech čas. Co třeba neodolatelné vejce Benedikt nebo malinovo-borůvkový mug cake z jáhlových vloček? Ačkoliv tyto snídaňové speciality vypadají jako mistrovská díla, zvládnete je hravě i vy z pohodlí domova. Uvidíte, že si skvěle pochutnáte!

Kuřecí kousky ve sladkokyselé omáčce, fenyklovo-okurkový salát - dnešní oběd?

28.04.2020 | Známý módní návrhář, ale zároveň i vášnivý kuchař Pavel Berky si pro vás zase něco připravil. Jaro vládne lehkým jídlům, proto vynechte přílohu a k masu si dejte jen lehký detoxikační salát - okurkovo-fenyklový je skvělá volba.

Za 30 minut hotovo: Servírujte dnes sýrové krokety

23.04.2020 | Světoznámý československý návrhář Pavel Berky našel spojení mezi svými dvěma koníčky – módou a vaření a dnes si pro vás připravil skvělé sýrové krokety.

Mangovo jahodový dortík: Vyzkoušejte, nebudete litovat

20.04.2020 | Velkou porci "dortování" pro vás chystáme v květnovém čísle, které s posledním aprílovým pondělím namíří na stánky. Pokud se ale nemůžete dočkat, můžete zkusit recept Pavla Berkyho. Dobrou chuť!

Uvařte si: Polentové gnocchi s rajčatovou omáčkou

17.04.2020 | Italská kuchyně patří právem k nejoblíbenějším. Pokud chcete ale tělu odlehčit, připravte si namísto bramborových noků gnocchi z polenty.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202403

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.