Tip na rychlou večeři: Udělejte masovou pomazánku

Tip na rychlou večeři: Udělejte masovou pomazánku

13.05.2020 Jana Čiháková

Recept na masovou pomazánku z měkoučkého vepřového masa se vám bude určitě hodit. Pomazánku si můžete dát ke svačině, večeři nebo prostě jen tak. Časová náročnost přípravy tohoto jídla je asi 10 minut.

Ingredience:

2 ks sterilované okurky

1/2 ks cibule

1 balení Expres Menu Vepřové maso ve vlastní šťávě

1 lžíce dijonské hořčice

1 kelímek žervé s bylinkami

1/2 lžičky mořské soli

Postup:

  1. Cibuli a sterilované okurky nakrájíme na jemno.
  2. Přidáme maso a vidličkou rozmačkáme v misce společně s cibulí a okurkami. Pak přidáme dijonskou hořčici a žervé a opět rozmačkáme vidličkou.
  3. Pomazánku osolíme podle chuti.

Mohlo by vás zajímat

ŽÁDNÉ NÍZKÉ ODMĚNY! VÁCLAVÁK "ZAPLAVILI" PROTESTUJÍCÍ KURÝŘI, BYLO JICH 15

22.04.2024 | Nespokojení kurýři ze společností Wolt a foodora dnes dopoledne protestovali na Václavském náměstí v Praze proti snížení odměňování po zavedení systému takzvaných dynamických odměn. Protestu se podle zpravodajky ČTK zúčastnilo přibližně 15 nespokojených kurýrů, podepisovali na něm petici. Organizátoři se kvůli nízké účasti rozhodli zrušit nahlášený pochod do sídel Woltu a foodory, kde měli představitelům obou platforem předat své požadavky.

DEN DĚTÍ JE TADY! OSLAVTE TO JAHODOVĚ: 3 RECEPTY PRO MALÉ I VELKÉ

01.06.2023 | Už Hippokrates věděl, že jahody vynikají léčivými účinky. Oproti citrusovým plodům například obsahují významný podíl vitamínu C, asi 62 miligramů ve 100 gramech, kromě toho jsou cenným zdrojem kyseliny listové a polyfenolů, které působí jako antioxidanty.

POLÉVKA JE GRUNT! TU NETRADIČNÍ UVAŘÍTE ZE SÝRA I ARAŠÍDOVÉHO MÁSLA

30.10.2023 | Není nad poctivý český vývar! Ale už jste jej měli minimálně nastokrát. Co takhle zkusit něco netradičního? Skvělou polévku uvaříte ze sýra i arašídového másla.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.