Spagheti alla Nerano dle neapolského šéfkuchaře Salvatore Iovina

Spagheti alla Nerano dle neapolského šéfkuchaře Salvatore Iovina

14.10.2020 | Milujete italské jídlo? Vyzkoušejte Spagheti alla Nerano podle toho nejpovolanějšího z nejpovolanějších, neapolského šéfkuchaře Salvatora Iovina, který si otevřel skvělou a opravdovou neapolskou restauraci v Praze v Modřanech!

<

Ingredience:

balení těstovin (případně těstoviny domácí)

250 g cukety

80 g typického italského sýra Provolone del Monaco

bazalka

slunečnicový olej

Postup:

Těstoviny uvaříme al dente. Cuketu nakrájíme na drobné plátky, orestujeme na pánvi na slunečnicovém oleji, přidáme lístky bazalky a uvařené těstoviny. Vše promícháme a po malé chvíli přidáme sýr Provolone del Monaco.

Mícháme, dokud nezískáme krémovou konzistence. Poté můžeme servírovat. Abyste dosáhli opravdu té kouzelné a nezapomenutelné chuti, kterou znáte z Neapole, dbejte na kvalitu použitých surovin. Domácí těstoviny SASY.RE, sýry a další poctivých domácí suroviny dovezené z Neapole zakoupíte v Bistru SASY.RE v Horních Břežanech v Praze.

Buon Appetito!

 

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

Takový "obyčejný" toast: 7 kombinací, které zachutnají

24.11.2020 | Chléb s máslem, šunkou, sýrem nebo salámem je jednou nejtypičtějších studených večeří. A ačkoli mu nelze vytknout, že není dobrý, shodneme se parně na tom, že jím už nikoho neohromíte. Studené večeře přitom nemusejí být nuda. I ve studené kuchyni panují trendy, které z nouzovky vytvoří dokonalý gurmánský zážitek.

Češi jako jogurtoví jedlíci: Ročně jich sníme 15 kilo

03.12.2020 | Češi spotřebují za rok v průměru 15 kilogramů jogurtů, případně dalších zakysaných mléčných výrobků. Podle údajů Českomoravského svazu mlékárenského se loni v ČR vyrobilo 130 400 litrů této potraviny.

Dýňová sezóna ještě nekončí. Zkuste ji připravit na dva netradiční způsoby

10.11.2020 | Dýně, to není jen polévka. Můžete ji naplnit masovou nebo zeleninou směsí a zapéct se sýrem, nebo z ní připravit třeba skvělé špagety.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

Zajdětě si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách BILLA, PENNY MARKET a KAUFLAND a na vybraných novinových stáncích sítě Valmont