Sladký svět čokolády

Sladký svět čokolády

28.03.2011 Redakce

Společnost CARLA spol. s r. o., která sídlí ve Dvoře Králové nad Labem a byla založena v říjnu 1992 je v současné době jedinou českou továrnou na čokoládu.

V sortimentu společnosti nalezneme ale také marcipán, fondánové hmoty, různé druhy polev či raritu, kterou je čokoláda s konopným semínkem. V distribuci čokoládových hmot patří firma CARLA ke špičce v tomto oboru. Díky svému rozmanitému sortimentu dokáže uspokojit chutě každého milovníka čokoládových pochutin. Je to výsledek poctivé práce celého personálu firmy CARLA spol. s r.o. Tato společnost byla v roce 2009 certifikována dle norem IFS a BRC, získala značku KLASA pro řadu svých výrobků a ocenění obal  roku 2009.

Chcete-li vědět o této firmě, jejich výrobcích a službách něco více, prohlédněte si www.carla.cz, budete vítáni ve sladkém světě čokolády.

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

TAJEMSTVÍ OBLIBY KOMBUCHY OBJEVENO + NOVINKY, KTERÉ STOJÍ ZA VYZKOUŠENÍ

20.03.2024 | Popularita tohoto kvašeného nápoje, který obvykle vzniká fermentací černého nebo zeleného čaje, neustále roste. Kombucha patří do skupiny takzvaných funkčních nápojů, jejichž kategorie zažívá velký boom a na trhu se tak objevují nové příchutě. V květnu 2024 F.H. Prager představí dvě novinky - “Rooibos”, který je bez kofeinu a “Matcha” se zvýšeným obsahem přírodního kofeinu.

CO BY VÁM UVAŘILA UMĚLÁ INTELIGENCE? PRVNÍ JÍDLO JE TADY!

25.03.2024 | Kreativita a um šéfkuchaře, to jsou základní atributy kvalitního gastronomického podniku - ovšem jen do té doby, než žezlo v kuchyni přebere umělá inteligence. Nutno uznat, že její pokrm je dotažený do detailu a co víc - může jej ochutnat skutečně každý.

TAK TAKOVOU JSTE JEŠTĚ NEMĚLI: VELIKONOČNÍ NÁDIVKA PODLE PAVLA BERKYHO

22.03.2024 | Svůj mistrovský um předvedl jako semifinalista největší kulinární show amatérských kuchařů MasterChef a svými recepty inspiruje dál. Vyzkoušíte také velikonoční nádivku Pavla Berkyho?

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202402

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.