Sen milovníků piva: v USA se otevřel hotel v pivovaru

Sen milovníků piva: v USA se otevřel hotel v pivovaru

05.11.2018 ČTK

Milovníci piva, kteří sní o tom, že se ráno probudí v pokoji provoněném chmelem a sladem, mají nyní šanci si svou tužbu splnit.

V americkém státě Ohio se totiž otevřel hotel přímo v řemeslném pivovaru. Samozřejmostí je pípa na pokoji i lednička na dosah ruky při sprchování. Noc v ráji pivařů stojí zhruba 3500 korun.

Místo, které se prezentuje jako "první hotel na světě uvnitř pivovaru" či "nejnachmelenější místo na Zemi", se nachází v metropoli státu Ohio Columbusu.

V každém z pokojů neobvyklého hotelu jsou čepovací kohouty, z nichž si hosté mohou hned po ránu natočit některou z místních pivních specialit. Pokoje mají i vlastní ledničky naplněné zlatavým mokem v láhvích či plechovkách.

Ranní hygienu si mohou ubytovaní zpříjemnit sprchou, při které se namydlí chmelovým mýdlem. Lednička s pivem je přitom samozřejmě na dosah ruky i během sprchování. Ke snídani se podává jak jinak než pivo a den mohou hosté strávit například listováním v nejnovějších knihách o pivovarnictví či návštěvou pivovarnického muzea.

Hotel The DogHouse patří skotské firmě BrewDog a stojí přímo u nové americké centrály pivovarnického podniku. Ubytovací zařízení bylo možné v areálu pivovaru postavit i díky kampani na crowdfoundingových stránkách, na kterých se na zajímavé projekty skládají obyčejní lidé.

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

VELIKONOČNÍ NÁKUP JE LEVNĚJŠÍ: CO, KDE A ZA KOLIK?

27.03.2024 | ngredience na velikonoční pečení jsou meziročně levnější v průměru o necelou pětinu. Zákazníci letos ušetří především za vejce (35 %), mléko (30 %) nebo mouku (27 %), nepatrně zdražilo pouze máslo. Průměrná sleva vybraných položek v akčních letácích byla letos 20 %.

JARNÍ HLÁŠENÍ: VELIKONOCE DEN PO DNI + RECEPTY PRABABIČEK

21.03.2024 | Vítání jara, největší křesťanský svátek… ať už slavíte Velikonoce jakkoliv, bez dobrého jídla se to pravděpodobně neobejde. Jaké pohoštění připravit pro malé i větší koledníky a která jídla by na velikonočním stole nikdy neměla chybět?

OBCHODY BUDOUCNOSTI PŘÍCHÁZEJÍ! TEN PRVNÍ UŽ MAJÍ V HRADCI

21.03.2024 | V Hradci Králové vznikl unikátní obchod „Vše Za“ od společnosti SamoBot, která bezobslužné technologie vyvíjí a testuje. Provozuje zde nonstop otevřenou samoobslužnou prodejnu, kde s běžným provozem pomáhá AI řešení Food Save od české společnosti Analytics Data Factory. Co všechno umí?

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202402

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.