novinky  

Red espresso pro zimní detox

Red espresso pro zimní detox

12.01.2015 Redakce

Zdraví, imunitu a nutnou zimní detoxikaci organizmu můžete podpořit i díky lahodnému a zdravému nápoji red espresso.

Jedná se o nápoj z nejkvalitnějšího ručně sbíraného roiboosu, který se chuťově pohybuje na pomezí čaje a kávy. Zamilují si ho tak příznivci obou táborů. Red espresso pomáhá posilovat imunitní systém, má zklidňující účinky a hlavně obsahuje 5x více antioxidantů než zelený čaj. Navíc se vyznačuje také antialergenními a antiastmatickými účinky. Lahodný a zdravý nápoj Red Espresso je ryze přírodního původu, neobsahuje kofein a příznivě ovlivňuje zažívání, tudíž je možné jej pít i na podporu hubnutí.

Nyní nově k dostání i v podobě kapslí do domácích kávovarů Nespresso, kde je možné si jej během několik vteřin připravit. Nápoj lze dochutit například medem. K dostání také na www.redespresso.cz

 Obsah balení: 10 kapslí/50 g

www.redespresso.cz


Mohlo by vás zajímat

Zdravé potraviny ARAX rozšiřují svůj sortiment o omáčky!

10.10.2016 | Rýži, těstoviny, luštěniny, obiloviny, kuskus, ale také vločky a různé přílohové nebo polévkové směsi můžete v Česku zakoupit pod značkou ARAX. Ta si přízeň svých zákazníků získává již od roku 1997.

Aktivní život - póza, nebo kompletní rekonstrukce života?

02.05.2017 | S příchodem jara nás počasí začíná táhnout ven. Začínáme mít potřebu „něco“ dělat, abychom vypadali lépe, vytvarovali si do léta krásnou postavu do plavek a cítili se dobře. Televize, časopisy a internet nás vyzývají, ať změníme svůj životní styl a žijeme aktivním životem.

Připravte se na jaro

15.03.2017 | Jaro již ťuká na dveře, musíme počítat s neustálými změnami počasí a náš organismus tak dostává zabrat. Většina z nás by chtěla svůj imunitní systém podpořit, ale často neví jak. Existuje více způsobů pro podporu jeho správného fungování a jedním z nich je například pravidelná konzumace Imunelu od Madety.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.