Namíchejte si letní drink. Máme tipy přímo od barmana

Namíchejte si letní drink. Máme tipy přímo od barmana

13.06.2019 | Přineste si kousek exotiky domů a vychutnejte si koktejly inspirované teplými letními večery, které jsou jako stvořené pro chvíle ve dvou i posezení s blízkými pod širým nebem.

Fragolini

Budete potřebovat:

Bohemia Sekt demi sec nebo nealkoholický Bohemia Sekt

Čerstvě rozmixované jahody nebo kvalitní jahodové pyré s obsahem ovoce minimálně 50 %

Postup:

Do sklenice odměřte 1 díl jahodového pyré

Pyré dolijte 3 díly sektu

Podávejte na ledu

Nakonec ozdobte čerstvou jahodou

 

Tip barmana: Ingredience dobře promíchejte a podávejte ve vychlazené sklenici s ledem.

 

Bellini

V jakoukoliv roční dobu si můžete připravit tento úžasný letní koktejl. Zrodil se v Benátkách, ve městě milenců. Název vymyslel Giuseppe Cipriani, majitel benátského baru v 1. polovině 20. století. Specifická výrazná barva koktejlu mu evokovala barvu na obrazech známého malíře Giovanni Belliniho.Rozehrát s ním můžete nejen chvilky ve dvou, ale i skvělou zábavu s přáteli na letní party.

Budete potřebovat: 

Sekt demi 

Čerstvě rozmixované broskve nebo kvalitní broskvové pyré s obsahem ovoce minimálně 50 %

Postup:

Do skleničky odměřte 1 díl pyré

Pyré dolijte 3 díly sektu

Podávejte na ledu

Na závěr koktejl ozdobte plátkem broskve

 

Tip barmana: Při podávání doporučujeme koktejl jemně zamíchat. Jedině tak se ideálně propojí pyré se sektem a koktejl neztratí svoji perlivost.

 

Mimosa

 

Budete potřebovat:

Prosecco

Čerstvě lisovaná pomerančová šťáva

 

Postup:

Do sklenky nalijte 1 díl čerstvé pomerančové šťávy vylisované z dobře vychlazených zralých pomerančů

Doplňte 1 dílem sektu

Podávejte na ledu

Ozdobte plátkem přepůleného pomeranče

 

Tip barmana: Pokud chcete dosáhnout nejlahodnější chuti, vsaďte na skutečně čerstvě vymačkané pomeranče. Trocha námahy stojí za to, abyste koktejl připravili tím nejlepším způsobem.

 

Bubble sunset

Budete potřebovat:

Šumivé víno

Pomerančový fresh

Aperitivní nápoj

 

Postup:

Do sklenky nalijte 1 díl aperitivního nápoje

Doplňte 1 dílem čerstvého pomerančového freshe

Dolijte 3 díly šumivého vína

Ozdobte plátkem pomeranče

 

Tip barmana: Ingredience dobře promíchejte a podávejte ve vychlazené sklenici s ledem.

 

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

Plevel - pusťte si ho do kuchyně a nebudete litovat

22.05.2019 | Největší hit kuchyně - vrátit se k plevelům! Přestaňte jej ze zahrádek tedy vytrhávat a opatrně jej vydloubejte a odneste do kuchyně.

Privátky BILLY porazily ve Volbě Spotřebitelů i ostřílené stálice

14.06.2019 | Společnost BILLA zabodovala v letošní anketě Volba spotřebitelů 2019, kde získala hned několik ocenění. Šest z nominovaných produktů napříč privátními řadami byly zvoleny novinkami roku 2019 v několika kategoriích, ocenění si odnesly výrobky privátních značek BILLA, BILLA Premium, Clever A FREE.

Upečte si kváskový chleba podle receptu kuchaře Huga Hromase

23.05.2019 | Jaké jsou tedy hlavní výhody domácího chleba? Jednoznačně jeho chuť, která je přirozeně bohatá a výrazná. Vždy je nejlepší připravit jej z bio ingrediencí, které pocházejí z ekologického zemědělství. Máte tak jistotu, že obilí, z něhož je bio mouka vyrobená, neobsahuje žádná rezidua pesticidů.

Vychází červnový CZ TEST

V prodeji již od 27. 5.