Léto nekončí: Tyto drinky stihnete popít s přáteli

Léto nekončí: Tyto drinky stihnete popít s přáteli

14.08.2020 Jana Čiháková

Dvě nové příchutě vodky Amundsen rozvášní každého milovníka silných zážitků, který objevuje nové chutě. Spojení zázvoru a citronu v příchuti Spice a pomeranč se skořicí ve vodce Heat jsou skvělou volbou pro míchané drinky ve osvěžující i horké variantě, ale perfektně chutnají i v čisté podobě.

Křišťálově čistá, 6x destilovaná vodka Amundsen vyniká výjimečnou jemností a schopností maximálně zesílit chutě ingrediencí ve vašich drincích. Díky tomu vám k míchání drinků bude stačit už jen pár dobrých přísad a obyčejný tonik.

Nové ochucené vodky Amundsen Polar obsahují vyváženou kombinaci přírodních ingrediencí, které posiluje vybroušená chuť jemné vodky. Amundsen Polar Spice vyniká pikantní chutí zázvoru a příjemně osvěžujícím citronem. Amunsen Polar Heat potěší pomerančovou chutí a skořicí, které příjemně rozdráždí vaše chuťové pohárky. „Obě vodky vynikají výraznou chutí s lehkou nasládlostí, která zanechá příjemný dozvuk v ústech. Vodky jsme vytvořili tak, aby navodili skvělý chuťový zážitek jak v čisté podobě, tak v míchaných drincích, a to ve studené i teplé formě,“ říká brand manažer značky Amundsen Tomáš Matuška.  V létě Amundsen Polar Spice skvěle osvěží v kombinaci s tonicem, citronem a mátou. Originální svěží kombinace vznikne o spojením Amunsen Polar Heat s tonicem, pomerančem a rozmarýnem.

 


Mohlo by vás zajímat

FARMÁŘSKÉ TRHY JSOU V PLNÉM PROUDU! SVS ZAHAJUJE ČETNÉ KONTROLY

04.04.2024 | S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinární správa (SVS) proto směřuje své kontroly i do této oblasti. Farmářské trhy jsou zajisté přínosem pro spotřebitele i malovýrobce. Na druhou stranu však přinášejí také zvýšená rizika z hlediska hygieny potravin. I proto jsou každoročně pod důsledným dohledem úředních veterinárních lékařů. V loňském roce provedla SVS na trzích 397 kontrol (v roce 2022 jich bylo 401). Podíl kontrol se závadou meziročně klesl o tři procenta na 16 procent.

VAROVÁNÍ SPOTŘEBITELŮM: ŠUNKA PLNÁ NEBEZPEČNÝCH LISTERIÍ NA TRHU

22.03.2024 | Státní veterinární správa (SVS) nařídila stáhnout z prodeje krůtí šunku od výrobce LE&CO-Ing. Jiří Lenc, s.r.o. kvůli obsahu bakterie Listeria monocytogenes. Výrobek prodávaly pod dvěma různými obchodními názvy obchodní řetězce Tesco a Globus. Spotřebitelé, kteří mají šunku doma, by ji neměli konzumovat a mohou ji vrátit v místě nákupu.

TAK TAKOVOU JSTE JEŠTĚ NEMĚLI: VELIKONOČNÍ NÁDIVKA PODLE PAVLA BERKYHO

22.03.2024 | Svůj mistrovský um předvedl jako semifinalista největší kulinární show amatérských kuchařů MasterChef a svými recepty inspiruje dál. Vyzkoušíte také velikonoční nádivku Pavla Berkyho?

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.