16.01.2015 Mgr. Jana Uhlířová
Oblíbený recept moderátora Vojty Bernatského může rozvonět i vaši kuchyni.
Doba přípravy: 90 minut, pro 4 osoby
Ingredience: 4 ks vepřové kotlety (nebo prsních řízků), 1 cibule, sůl, pepř, olej, nastrouhaný sýr, 200 ml smetany ke šlehání, 1 vejce, petržel na posypání
Postup: Kotlety nebo prsní řízky naklepeme, osolíme, opepříme a dáme krátce osmahnout z obou stran do pekáče na zpěněnou cibulku na oleji. Kotlety zasypeme strouhaným sýrem, zalijeme šlehačkou s rozkvedlaným vejcem. Posypeme čerstvou petrželkou a pečeme dozlatova v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 1 hodinu.
11.05.2015 | Recept slovenské herečky, zpěvačky a dabérky Alžbety Bartošové.
23.09.2015 | "Jako každý, kdo se kdy postavil ke sporáku, mám pochopitelně velkou radost pokaždé, když vidím, že mým strávníkům chutná," říká herec, kterého můžete vidět v Divadle Kalich ve dvou muzikálech autorské dvojice Ondra Soukup & Gábina Osvaldová: Mauglí a Johanka z Arku.
27.07.2015 | Kalamáry, krevety a slávky na talíři podle herečky a muzikálové hvězdy Markéty Procházkové.