Kávové automaty

Kávové automaty

02.03.2016 | Jaké jsou základní faktory, které ovlivňují provoz kávových automatů?

Především jde o přívod vody a její patřičnou kvalitu, dodržování základních hygienických norem, připojení k elektřině na místě, kde stojí. Na ulici bychom si také měli dát pozor na automat, který není připojen na vodovodní řad. Většinou to znamená, že je na kávovaru malá výtoč a tím pádem tam voda zůstává dlouho v zásobníku, takže její kvalita je ke konci dobrání samozřejmě pochybná. Tyto automaty jsou méně navštěvované techniky, tudíž čistota a hygiena kávovaru jsou problematické.

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

Označování potravin

07.12.2015 | Jaký je rozdíl mezi termíny „Spotřebujte do“ a „Minimální trvanlivost“?

Jídelníček diabetika

21.02.2016 | Jaké potraviny by měly být základem jídelníčku diabetika?

Poradna: Jak je to s cukry v ovocné zmrzlině?

09.05.2019 | Odpovídá: Dalena Martiníková, vedoucí řízení jakosti a vývoje výrobků značky Prima zmrzlina

Porce květnového čtení míří do sítě!

V prodeji již od 30. 4.