Kačeří prsa s vídeňským bramborovým salátem

Kačeří prsa s vídeňským bramborovým salátem

25.08.2014 | Klasická úprava drůbeže a salát trochu jinak než ho známe.

<

Nejdřív připravíme bramborový salát: brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Osolíme, opepříme, velmi jemně nakrájíme červenou cibulku a česnek, kadeřavou petržel a řapíkatý celer. Dochutíme napůl dýňovým a kukuřičným olejem, trochou balsamikového octa, mletým pepřem a solí. Kačeří prsa stáhneme z kůže, naklepeme, osolíme, obalíme v klasickém trojobalu a osmažíme v oleji.

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

Jó třešně zrály! Upečte z nich skvělý štrúdl

12.08.2020 | Štrúdl z jablek je klasika. Třešně si ale také výborně rozumí s listovým těstem a když přidáte ještě mascarpone, vznikne neodolatelná kombinace, která si to namíří na vaše chuťové pohárky!

Toto rizoto si zamilujete, p.s: v hlavní roli dýně

08.09.2020 | Dýňová nemusí být jen polévka. Vyzkoušejte toto lahodné rizoto. Jakou použijete dýni, je na vás. My doporučujeme máslovou. Lze ale použít i hokkaidó.

Harayiss, tak chutná Izrael: Máme pro vás recept

28.08.2020 | Harayiss, bohatý wrap z tradičního izraelského pečiva se zeleninou, sekaným biftekem a sezamovo-petrželovou pastou patří mezi nejoblíbenější izraelské pokrmy. Jeho chuť je naprosto jedinečná. Máte chuť? My zas recept, jak jej připravit!

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

Zajdětě si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách BILLA, PENNY MARKET a KAUFLAND a na vybraných novinových stáncích sítě Valmont