recepty  

Horké vyznání lásky

Horké vyznání lásky

05.11.2015 Redakce

Vyzkoušejte míchané nápoje TEEKANNE, které vás zahřejí, provoní byt vánočním aroma a vykouzlí příjemnou a veselou atmosféru v jakékoli situaci.

Dopřejte si jedinečný čajový zážitek a ochutnejte novinku TEEKANNE "LOVE", se kterým budou vaše prožitky ještě intenzivnější. Každý sáček v sobě ukrývá pečlivě vybranou ovocnou směs se smyslným granátovým jablkem, aromatickým ibiškem, šťavnatou broskví a listy ostružin. Pro ten nejlepší požitek z čaje nechte sáček v hrnečku po dobu 8 minut a uvidíte, že hned po prvním doušku vzplanete láskou.

Balení čajů TEEKANNE "LOVE" obsahuje 20 čajových sáčků a je k dispozici za maloobchodní doporučenou cenu 48,90 Kč.

 

ZLATÝ PUNČ

Je samozřejmostí, že k zimnímu období patří punč. A nyní si ho můžete připravit i doma. TEEKANNE punč z černého bezu a černého čaje hřeje uvnitř a je lahodou jak pro chuťové buňky, tak i pro oko.

Ingredience:

4cl Cassis likéru (lze nahradit bezinkovým likérem)

1-2 lžíce hnědého cukru

šťáva z citronu

100 ml jablečné šťávy

100 ml šťávy z černého bezu

Skořici

2 čajové sáčky TEEKANNE Gold černý čaj

Na ozdobu můžete použít například sušené jablečné kroužky. Díky spojení černého čaje s likérem Cassis a šťávou z ovoce se TEEKANNE punč stává jedinečným a ušlechtilým drinkem.

 

OVOCNÝ GROG

Můžete také vyzkoušet recept na TEEKANNE Magic moments – ovocný grog, který je odjakživa spojován s příjemnou atmosférou a aromatickým požitkem.

Ingredience:

4 sušené broskve

1 lžíce rozinek

1 lžíce sušených brusinek

½ špičky nože perníkového koření

15 g hnědého kandovaného cukru

6 cl hnědého rumu

2 čajové sáčky TEEKANNE Love

Spojení těchto vybraných ingrediencí vás vynese na Olymp všech chutí.

Objevte i další čajové recepty a chutě čajů TEEKANNE. Pro více informací a tipů navštivte www.teekanne.cz

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

K LANGOŠŮM SÝR PATŘÍ, ALE CO JE JÍM ROVNOU NAPLNIT?

08.11.2023 | Mini-langoše plněné sýrem podle Pavla Berkyho, to je dobrota, kterou si rozhodně zamilujete. A to nejen pro skvělou chuť. Upoutá vás i nenáročná příprava...

MARINOVANÝ LILEK NA PYRÉ ZE ŽLUTÉ ČOČKY PODLE DAVIDA MÜLLERA + POSTUP

29.01.2024 | Že je zdravá strava nudná? Nenechte se plést. Marinovaný lilek na pyré ze žluté čočky osvěžený kokosovým jogurtem podle Davida Müllera předčí všechna očekávání.

OVOCE K MASU A ZELENINA DO DEZERTU? NEBUDETE LITOVAT

19.09.2023 | Ovoce patří do sladké a zelenina do slané kuchyně. Pravda, ale ne absolutní – občasné nájezdy zeleniny do světa dezertů či ovoce do říše masa jsou velmi vítaným zpestřením. Některé pokrmy, jako mrkvový dort nebo kuře na pomerančích jsou již osvědčenou klasikou, ale troufnete si na zelený mechový dort ze špenátu nebo guláš s jablky?

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202402

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.