Gazpacho z červené řepy s kozím sýrem

Gazpacho z červené řepy s kozím sýrem

25.06.2015 | Tento recept můžete obměnit také tím, že místo červené řepy a pažitky použijete dvě menší okurky a bazalku.

<

Ingredience: 150 g kozího sýra (například Président Buche fondante de chevre), 2 červené řepy (uvařené), 1 dl smetany na vaření, svazek pažitky, sůl a pepř

Postup: Rozmixujte červenou řepu se smetanou a 100 g kozího sýra Président (50 g sýra si nechte bokem pro konečné dozdobení). Osolte a opepřete. Nalijte směs do misek, ozdobte zbytkem kozího sýra pokrájeného na kostky a posekanou pažitkou.

 

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

Spagheti alla Nerano dle neapolského šéfkuchaře Salvatore Iovina

14.10.2020 | Milujete italské jídlo? Vyzkoušejte Spagheti alla Nerano podle toho nejpovolanějšího z nejpovolanějších, neapolského šéfkuchaře Salvatora Iovina, který si otevřel skvělou a opravdovou neapolskou restauraci v Praze v Modřanech!

Jak na zavařování bez chemie a hromady cukru?

03.07.2015 | Ovoce, hromada cukru, želírovací cukr a vařit. To je základní recept na zavařování marmelád, kompotů a ovoce podle babiček. Víte, že to jde i jinak? Zdravěji, s méně cukrem, bez želírovacícho cukru a tak, aby se zachovala přirozená chuť ovoce? Jak na to radí Vendula Svobodová, technoložka Sklizeno.

Tartaletky s ovocem

15.06.2015 | Malé koláčky z křehkého těsta, patří mezi oblíbené dezerty, které vypadají dokonale a chutnají ještě lépe. Navíc jejich příprava není náročná, stačí trocha trpělivosti při výrobě košíčků, zručnosti při míchání vanilkového krému a fantazie při zdobení ovocem...

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

Zajdětě si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách BILLA, PENNY MARKET a KAUFLAND a na vybraných novinových stáncích sítě Valmont