Kalkulátor BMI

Sezónní recepty

Osud jménem ořechový dort

Osud jménem ořechový dort

17. 9. 2015 |  O tomhle dortu se u nás mluví často. Ne že bych ho pekla co chvíli, ale kdykoli se do toho pustím, akce se zkomplikuje a vzniká vtipná historka, kterou se můžou bližní bavit dosyta. Já se obvykle nesměji. Předem varuji – tohle dobrodružství ještě nikdy nedopadlo dobře. A nemyslím si, že vždy za to můžu jen já. Prostě osud.  | více...

Netradiční okurková polévka s avokádem a mátou

Netradiční okurková polévka s avokádem a mátou

26. 8. 2015 |  "Tato unikátní polévka zasytí a zároveň osvěží. Když ji uděláte hustější, můžete si ji vzít s sebou třeba i na oběd do práce,“ doporučuje Sabina Kmecová z Nebespán café & apartments v Kašperských Horách, která radí, jak tuto delikatesu připravit.  | více...

Jak si vychutnat kávu v letním období?

Jak si vychutnat kávu v letním období?

13. 8. 2015 |  V létě dokáže osvěžit nejen zmrzlina či limonáda, ale i vhodně upravená káva. Proto připravila společnost Segafredo Zanetti CR dvě varianty, jak si vychutnat kávu v letním období.  | více...

Letní polévka z rajčat a paprik

Letní polévka z rajčat a paprik

29. 7. 2015 |  Znáte chutnější letní oběd než zdravou zeleninovou polévku?  | více...

Borůvkový štrúdl s mascarpone

Borůvkový štrúdl s mascarpone

28. 7. 2015 |  Připravte neodolatelný borůvkový štrúdl s mascarpone - delikátní závin z listového těsta plný borůvek v jemném krému patří k sezónním hitům první „domácí štrúdlárny“ v jižních Čechách – café Štrúdl v Českém Krumlově.  | více...

Dejte zeleninu do pekáčku

Dejte zeleninu do pekáčku

14. 7. 2015 |  Pokud si rádi pochutnáváte na teplé zelenině a už vám dochází nápady, jak si ji připravit, vyzkoušejte ji zapečenou. Můžete si ji totiž dopřát téměř s čímkoli a na několik způsobů.  | více...

Jak na zavařování bez chemie a hromady cukru?

Jak na zavařování bez chemie a hromady cukru?

3. 7. 2015 |  Ovoce, hromada cukru, želírovací cukr a vařit. To je základní recept na zavařování marmelád, kompotů a ovoce podle babiček. Víte, že to jde i jinak? Zdravěji, s méně cukrem, bez želírovacícho cukru a tak, aby se zachovala přirozená chuť ovoce? Jak na to radí Vendula Svobodová, technoložka Sklizeno.  | více...

Lahodné osvěžení z mrazáku

Lahodné osvěžení z mrazáku

2. 7. 2015 |  Jaké by to bylo léto bez lahodné zmrzliny? V parném létě máloco osvěží tak jako ledová pochoutka. Různých druhů jsou plné regály v obchodech, ale co zkusit zmrzlinu domácí bez jakýchkoli éček? Její příprava je jednoduchá, a pokud rádi experimentujete, domácí zmrzliny jsou pro vás ideální – fantazii se meze nekladou.  | více...

Gazpacho z červené řepy s kozím sýrem

Gazpacho z červené řepy s kozím sýrem

25. 6. 2015 |  Tento recept můžete obměnit také tím, že místo červené řepy a pažitky použijete dvě menší okurky a bazalku.  | více...

Tartaletky s ovocem

Tartaletky s ovocem

15. 6. 2015 |  Malé koláčky z křehkého těsta, patří mezi oblíbené dezerty, které vypadají dokonale a chutnají ještě lépe. Navíc jejich příprava není náročná, stačí trocha trpělivosti při výrobě košíčků, zručnosti při míchání vanilkového krému a fantazie při zdobení ovocem...  | více...

  • <<
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >>
  • Stránka 1 z 5