Nalaďte se na léto se skvělými sezónními novinkami od Krále Sýrů

Nalaďte se na léto se skvělými sezónními novinkami od Krále Sýrů

27.07.2016 Redakce

Značka Král Sýrů pro Vás připravila dvě úžasné novinky – Král Sýrů Provensálské bylinky a Král Sýrů Jalapeños.

Už se těšíte na slunečné letní počasí? Dovolená je stále v nedohlednu? S našimi královskými novinkami se budete cítit jako v provoněné Provence či horkém rozpáleném Mexiku.

Král Sýrů Provensálské bylinky

 Zatoužili jste po vůni levandule, nekonečných vinohradech a skvělém víně? Přesně do oblasti Provence se můžete vydat se sezónní novinkou od Krále Sýrů. Lahodný Král Sýrů Provensálské bylinky čeká na letní degustace!

Úplně nový Král Sýrů Provensálské bylinky je po pěti letech první hermelín kombinovaný s výjimečnými voňavými bylinkami. Směs se základem rozmarýnu, bazalky, oregana a tymiánu vytváří se sýrem dokonalou souhru.

Hermelín doporučujeme párovat s čerstvými nebo sušenými rajčaty, praženými mandlemi a olivami. Ideální kombinaci vytvoříte s červenými víny s plnou ovocnou chutí, například Syrah.

               gramáž: 120 g   

cena: 34,90 Kč

Náš sýrový tip: Krájení chce ten správný grif. Krále Sýrů si nejlépe vychutnáte, když je nakrájený na trojúhelníčky. Každý kousek bude stejně vyvážený a vyzkoušíte tak krémové těsto stejně jako okraj sýra s ušlechtilou plísní a s kořením.

Král Sýrů Jalapeños

Chcete se podívat do dalekého a divokého Mexika? Milujete mexické speciality? Značka Král Sýrů pro Vás připravila exkluzivní prémiovou novinku Král Sýrů Jalapeños!

Ochutnejte tento úplně nový sezónní hermelín s ušlechtilou bílou plísní s kousky pikantních mexických jalapeños papriček! Tuto jedinečnou kombinaci lahodného jemného sýra s výraznou chutí a vůní červených papriček si zamilujete.

Hermelín doporučujeme párovat s nachos chips a se zralým avokádem nebo s guacamole. Výborně se k této kombinaci chutí hodí oblíbená Frankovka či Rose z odrůdy Cabernet Sauvignon.

Král Sýrů Jalapeños zakoupíte exkluzivně v prodejnách Billa.

gramáž: 120 g

cena: 34,90 Kč

Náš sýrový tip: Optimální doporučená teplota pro skladování sýrů je 2 až 7 stupňů Celsia.

Více informací najdete na www.kralsyru.cz.


Mohlo by vás zajímat

Připravte se na jaro

15.03.2017 | Jaro již ťuká na dveře, musíme počítat s neustálými změnami počasí a náš organismus tak dostává zabrat. Většina z nás by chtěla svůj imunitní systém podpořit, ale často neví jak. Existuje více způsobů pro podporu jeho správného fungování a jedním z nich je například pravidelná konzumace Imunelu od Madety.

Na trhu je nový "červený chléb" s antioxidačními účinky

30.06.2017 | V pekárnách se od letošního května objevil nový a pro zdraví příznivý druh chleba. Přezdívá se mu Karkulka podle jeho načervenalé barvy a je vyrobený z šedesátiprocentní celozrnné mouky z purpurové pšenice. Díky ní má vyšší obsah antioxidantů, a proto je pro konzumenty zdravější, uvedla v tiskové zprávě mluvčí brněnské Mendelovy univerzity Kateřina Brettschneiderová.

Vánoční pochutiny a speciality Král Sýrů

22.11.2016 | Vánoce jsou ideálním časem, kdy se zastavit, odpočívat, setkávat se s rodinou a přáteli a dopřávat si nevšední gurmánské zážitky. Párování sýrů s vínem patří nepochybně k velmi příjemným chuťovým potěšením, které mohou pozvednout sváteční čas doslova do nebeských výšin.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.