Míša Termix: Dvojitá vzpomínka na dětství

Míša Termix: Dvojitá vzpomínka na dětství

17.03.2016 Redakce

Pokud milujete tradiční nanuk Míša proto, že vás vrací do bezstarostných dětských let, pak se do Míši letos v létě zamilujete ještě víc! Přidáním kakaa do tvarohu vznikl rošťácký nanuk Míša Termix – tááák moc připomínající kakaový termix, typickou svačinku malých dětí.

Novinka však není žádný chudý příbuzný tradičního Míši, polovinu jeho složení totiž tvoří tvaroh vyrobený z mléka českých kraviček. Aby šel Míša s dobou, oblékl se na letošní sezónu poprvé do bílé mléčné polevy. Novinka Míša Termix by neměla chybět v žádném českém mrazáku. Nanuk zakoupíte za doporučenou maloobchodní cenu 14,90 Kč / 45 ml.

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

Chléb Vegipan, novinka kterou si zamilujete!

24.05.2018 | Vláčný chléb Vegipan je speciální chléb vyrobený bez použití droždí, laktózy a živočišných složek, což ocení hlavně vegani.

Apetito v novém

16.08.2016 | Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.

Aktivní život - póza, nebo kompletní rekonstrukce života?

02.05.2017 | S příchodem jara nás počasí začíná táhnout ven. Začínáme mít potřebu „něco“ dělat, abychom vypadali lépe, vytvarovali si do léta krásnou postavu do plavek a cítili se dobře. Televize, časopisy a internet nás vyzývají, ať změníme svůj životní styl a žijeme aktivním životem.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202402

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.