novinky  

Kaufland má nový věrnostní program

Kaufland má nový věrnostní program

14.09.2015 redakce

Zákazníci, kteří nakoupí v prodejnách Kaufland a budou sbírat body v rámci nového věrnostního programu, mohou získat slevu ve výši až 64 % na originální nářadí Bosch. Produkty této značky jsou všemi kutily vyhledávané pro svou kompaktnost, flexibilitu, spolehlivost a výkonnost.

Věrnostní program je aktivní od 20. srpna do 28. října tohoto roku. Čerpání programu je stejné jako u předchozích věrnostních akcí, tzn.: za každých 100 korun z nákupu dostane zákazník u pokladny jeden bonusový bod, který nalepí do hrací karty. Tu si může stáhnout na www.kaufland.cz nebo ji získá v prodejnách Kaufland na pokladně, informacích a u vystaveného zboží značky Bosch. Jakmile sběratel dosáhne požadovaného počtu bodů, může za zvýhodněnou cenu koupit vybraný produkt. Veškeré informace a úplná pravidla naleznete na www.kaufland.cz/bosch

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

Aktivní život - póza, nebo kompletní rekonstrukce života?

02.05.2017 | S příchodem jara nás počasí začíná táhnout ven. Začínáme mít potřebu „něco“ dělat, abychom vypadali lépe, vytvarovali si do léta krásnou postavu do plavek a cítili se dobře. Televize, časopisy a internet nás vyzývají, ať změníme svůj životní styl a žijeme aktivním životem.

Apetito v novém

16.08.2016 | Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.

Nalaďte se na léto se skvělými sezónními novinkami od Krále Sýrů

27.07.2016 | Značka Král Sýrů pro Vás připravila dvě úžasné novinky – Král Sýrů Provensálské bylinky a Král Sýrů Jalapeños.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202402

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.