17.08.2015 Renata Reihserová
Nevíte, co uvařit k obědu nebo večeři? Inspirujte se belgickým receptem!
Doba přípravy: 50 minut, pro 4 osoby
Ingredience: 4 roštěnky, 1 cibule, 30 g másla, 1 lžíce hladké mouky, ½ lžičky cukru, 1,5 dl piva, plnotučná hořčice, koření (bobkový list, tymián), mletý pepř, sůl
Postup: Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na plátky, orestujeme ji na másle. Přidáme maso, které necháme ze všech stran zatáhnout. Zaprášíme moukou, přidáme cukr, hořčici, koření a dochutíme solí a pepřem. Vše zalijeme pivem a pod pokličkou dusíme do změknutí.
29.06.2015 | Spousta zdravé zeleniny a voňavý tymián s rozmarýnem dodají francouzský šarm i vašemu domovu...
19.09.2023 | Ovoce patří do sladké a zelenina do slané kuchyně. Pravda, ale ne absolutní – občasné nájezdy zeleniny do světa dezertů či ovoce do říše masa jsou velmi vítaným zpestřením. Některé pokrmy, jako mrkvový dort nebo kuře na pomerančích jsou již osvědčenou klasikou, ale troufnete si na zelený mechový dort ze špenátu nebo guláš s jablky?
18.09.2015 | Vyzkoušejte neobvyklou kombinaci hovězí svíčkové a omáčky z čokolády!
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.