novinky  

Nadčasový, krásny a veselý - Mini zapékací set KitchenAid

Nadčasový, krásny a veselý - Mini zapékací set KitchenAid

20.08.2015 redakce

Mini zapékací set KitchenAid tvoří dvě keramické, ručně malované misky, které navrhli designéři ve třech barevných provedeních: černá, mandlová a královská červená. Jde o nadčasové kousky, které se hodí do moderní, ale i retro kuchyně, domů či na chalupu.

S keramickým nádobím je vaření opravdu jednoduché. Tyto zapékací misky lze také mýt v myčce nebo v nich ohřívat jídlo v mikrovlnné troubě. Vhodné jsou pro všechny standardní trouby, ale také pro mražení potravin. Zvládnou totiž jak teplotu do 260 °C, tak i teploty mínusové. Mini zapékací set KitchenAid je vyrobený z tvrdé glazované keramiky, díky které materiál neabsorbuje olej, pachy, ani barvivo z potravin. Keramická vrstva je také odolná vůči škrábancům i nárazům. Mini zapékací set KitchenAid oceníte i při samotném servírování. Vaše jídlo si díky nim zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně.

Mini zapékací set KitchenAid lze zakoupit jen u vybraných prodejců a na www.kitchenaid.cz za doporučenou cenu 990 Kč.

 


Mohlo by vás zajímat

Na trhu je nový "červený chléb" s antioxidačními účinky

30.06.2017 | V pekárnách se od letošního května objevil nový a pro zdraví příznivý druh chleba. Přezdívá se mu Karkulka podle jeho načervenalé barvy a je vyrobený z šedesátiprocentní celozrnné mouky z purpurové pšenice. Díky ní má vyšší obsah antioxidantů, a proto je pro konzumenty zdravější, uvedla v tiskové zprávě mluvčí brněnské Mendelovy univerzity Kateřina Brettschneiderová.

Strážnické brambůrky mají novou příchuť i obal

27.04.2018 | Výrobce značky Strážnické brambůrky přichází se zásadními marketingovými tahy. Na trh uvádí novou hořčicovou příchuť, s kterou je spojený také kompletní redesign obalů všech řad výrobků.

Nalaďte se na léto se skvělými sezónními novinkami od Krále Sýrů

27.07.2016 | Značka Král Sýrů pro Vás připravila dvě úžasné novinky – Král Sýrů Provensálské bylinky a Král Sýrů Jalapeños.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.