Dejte čokoládu „malovanou“

Dejte čokoládu „malovanou“

01.04.2015 Redakce

Mezi nejoblíbenější velikonoční zvyky, kterými se baví lidé ve městech i na vesnicích, bezesporu patří koledování s pomlázkou. To je neodmyslitelně spjaté s velikonoční výslužkou. Pokud chcete koledníkům dopřát to nejlepší, odměňte je čokoládovými cukrovinkami značky ORION.

Největším velikonočním symbolem jsou již od nepaměti malovaná a jinak zdobená vajíčka. Držíte-li se rádi tradic, vsaďte na velikonoční kraslice v originální čokoládové podobě. Velkou radost udělají Velikonoční kraslice ORION – duté figurky z mléčné čokolády, jejichž tradiční design ve čtyřech různých barevných provedeních ozdobí každý sváteční stůl. Mlsné koledníky pak nejvíce potěší chutná mléčná čokoláda ukrytá pod krásným obalem. Doporučená maloobchodní cena ORION Velikonoční kraslice 10,90 Kč/ 25 g.

2

Svátky jara jsou také dobou, kdy na svět přicházejí nejrůznější roztomilá mláďata. Potěšte koledníky ORION Velikonoční směsí figurek z výtečné mléčné čokolády ve čtyřech tvarech veselých velikonočních zvířátek – zajíčka, beránka, kuřátka a kačenky. Roztomilá zvířátka nesmí chybět v žádné velikonoční nadílce.

Doporučená maloobchodní cena ORION Velikonoční směs je 9,90 Kč / 18 g.

3

Milovníkům velikonočních dobrot s designem roztomilých zvířátek vykouzlí úsměv na rtech ORION Beránek. Dutá figurka z mléčné čokolády ve tvaru beránka zaručeně zazáří v každém košíčku s výslužkou. Všechny koledníky pak nejvíc potěší chutná mléčná čokoláda ukrytá pod veselým obalem.

Doporučená maloobchodní cena ORION Beránek 29,90 Kč / 60g.

PŘEDPLATNÉ

Mohlo by vás zajímat

Chléb Vegipan, novinka kterou si zamilujete!

24.05.2018 | Vláčný chléb Vegipan je speciální chléb vyrobený bez použití droždí, laktózy a živočišných složek, což ocení hlavně vegani.

Aktivní život - póza, nebo kompletní rekonstrukce života?

02.05.2017 | S příchodem jara nás počasí začíná táhnout ven. Začínáme mít potřebu „něco“ dělat, abychom vypadali lépe, vytvarovali si do léta krásnou postavu do plavek a cítili se dobře. Televize, časopisy a internet nás vyzývají, ať změníme svůj životní styl a žijeme aktivním životem.

Zdravé potraviny ARAX rozšiřují svůj sortiment o omáčky!

10.10.2016 | Rýži, těstoviny, luštěniny, obiloviny, kuskus, ale také vločky a různé přílohové nebo polévkové směsi můžete v Česku zakoupit pod značkou ARAX. Ta si přízeň svých zákazníků získává již od roku 1997.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202402

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.