Moderní technologie pro potravinářský průmysl

Moderní technologie pro potravinářský průmysl

03.09.2014 Redakce

V úterý 16. září se v NH Hotels v Olomouci uskuteční konference, jejímž cílem je posílit konkurenceschopnost českých potravinářských podniků.

Zajímají Vás možnosti investic, zefektivní výroby, šetření nákladů?
Jak lze zajistit stálou kvalitu výrobků?
Jaké jsou možnosti údržby a vylepšení již instalovaných technologií?

Odpovědi na tyto otázky a ještě mnohem více se pokusí objasnit konference věnované širokému spektru výrobců potravin. Cílem konference je posílit konkurenceschopnost českých potravinářských podniků prostřednictvím informativních přednášek a názorných ukázek technologií, aplikací a postupů využitelných při výrobě potravin.

Na konferenci dále vystoupí členové potravinářské komory Miroslav Dub a Jan Jedlička, kteří se technologiemi ve výrobě dlouhodobě zabývají a připravili velmi zajímavou přednášku na téma zavádění moderních technologií a nastartování proinovačního klimatu v ČR. Dále vystoupí zástupci velkých výrobních podniků. Těšit se můžete například na pana Reného Musilu, spolumajitele společnosti Kofola. Dozvíte se více o inovačních voucherech, jaké jsou možnosti a podmínky získání. Dále bude představena publikace profesora Pavla Kadlece, který vyučuje na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze. Záštitu nad akcí převzal Ing. Marian Jurečka - ministr zemědělství ČR.

Dříve se říkalo: Kdo neinovuje, ten zemře.
Dnes platí: Kdo neinovuje, zemře rychle.
Více informací a registrace možná na stránkách www.konference-tmi.cz


Mohlo by vás zajímat

OBCHODY BUDOUCNOSTI PŘÍCHÁZEJÍ! TEN PRVNÍ UŽ MAJÍ V HRADCI

21.03.2024 | V Hradci Králové vznikl unikátní obchod „Vše Za“ od společnosti SamoBot, která bezobslužné technologie vyvíjí a testuje. Provozuje zde nonstop otevřenou samoobslužnou prodejnu, kde s běžným provozem pomáhá AI řešení Food Save od české společnosti Analytics Data Factory. Co všechno umí?

CO BY VÁM UVAŘILA UMĚLÁ INTELIGENCE? PRVNÍ JÍDLO JE TADY!

25.03.2024 | Kreativita a um šéfkuchaře, to jsou základní atributy kvalitního gastronomického podniku - ovšem jen do té doby, než žezlo v kuchyni přebere umělá inteligence. Nutno uznat, že její pokrm je dotažený do detailu a co víc - může jej ochutnat skutečně každý.

NA ZELENÝ ČTVRTEK, ZELENÝ ŠKOPEK: NA ČEPU NA TĚCHTO ADRESÁCH

25.03.2024 | Na Zelený čtvrtek 28. března se v celé České republice i na Slovensku začne už tradičně čepovat Zelené pivo z pivovaru Starobrno. Letos už po devatenácté. Celkem budou mít pivaři a všichni příznivci speciálu s nezvyklou barvou k dispozici 4 920 hektolitrů. Zeleným pivem si mohou připít všichni v Čechách i na Moravě, aktualizovaný seznam všech provozoven se Zeleným pivem na čepu zájemci najdou před Velikonocemi na webových stránkách www.zelenepivo.cz.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.