Napytlíkujte si müsli na cesty i do školy

Napytlíkujte si müsli na cesty i do školy

10.06.2014 Redakce

Zdravá směs v praktickém balení.

Tubus se do kapsy nevejde, to dá rozum. Protože s vámi ale mixy od Mixitu chtějí v létě chodit na výlety a od podzimu do školy, rozhodly se, že se zmenší do praktické kapesní velikosti, která vystačí tak akorát na svačinu. Pytlíky si můžete namíchat podle chuti podle chuti, v nabídce jich je deset a obsahující to nejoblíbenější z Mixitu - müsli, kaše, zobací suché plody i lyofilizované ovoce. A nezapomeňte si přimixovat také dvě letní novinky!

1

Léto vybízí k cestování a pytlíky jsou bezva způsob, jak rychle vyřešit chutnou a energeticky vyváženou sváču. V každém je zrní, ovoce a oříšků tak akorát na to, aby zahnalo dva malé hlady nebo jeden velký. Uzavíratelné pytlíky se vejdou do kapsy, kabelky i do školního batohu, mlsná vás tak může honit, kde chce, má prostě smůlu. Na horách oceníte jejich váhu a skladnost, u vody zase pevný voděodolný obal.

Nově si na www.mixit.cz můžete namíchat přesně tu kombinaci pytlíků, kterou máte nejraději. Pytlíky stojí od 35 do 49 Kč podle obsahu a do jedné krabice se vám jich vejde deset.

Na výběr je 10 různých, které jsou výběrem toho nejoblíbenějšího, co na Mixitu frčí. Letní specialitou je šťavnatý pytlík Mango + physalis a jablečný pro ovocné klasiky. Další už jsou ověřené klasiky: Nahoď batoh, Cvičme v rytme, Bobule v rejži, Suché plody (mix oříšků a ovoce), Křupavá Jahoda, Křupavý Lesní mix, Křupavá Broskev a Třešeň a Křupavé Jahody s banánem.

Nabídka platí jako vždycky i pro ty, kdo chtějí výběr nechat na mixážním umění samotného Mixitu. Ochutnávat můžou v setu "od každého trochu", kde jim neunikne žádná oblíbená lahůdka. Set 10 pytlíků stojí 395 Kč a obsahuje: 2x Nahoď baťoh 90g, 2x Cvičme v rytme 100g, 2x Bobule v rejži 70g, Suché plody (mix oříšků a ovoce) 100g, Křupavá Jahoda 13g, Křupavý Lesní mix 20g, Křupavé jahody-banán 23g.

 


Mohlo by vás zajímat

Nalaďte se na léto se skvělými sezónními novinkami od Krále Sýrů

27.07.2016 | Značka Král Sýrů pro Vás připravila dvě úžasné novinky – Král Sýrů Provensálské bylinky a Král Sýrů Jalapeños.

Apetito v novém

16.08.2016 | Tradiční český sýr Apetito přichází na trh v novém obalu a s vylepšeným složením. Sýr je nyní ještě smetanovější a krémovější. Zakysaná smetana byla při jeho výrobě nahrazena čerstvou sladkou smetanou.

Strážnické brambůrky mají novou příchuť i obal

27.04.2018 | Výrobce značky Strážnické brambůrky přichází se zásadními marketingovými tahy. Na trh uvádí novou hořčicovou příchuť, s kterou je spojený také kompletní redesign obalů všech řad výrobků.

Nové číslo CZ TEST právě v prodeji!

202404

Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.